![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mesajul cu Alin mi-a aparut de doua ori fara voia mea. Cred ca de suparare ca am intarziat la Ory , am apasat gresit. La multi ani tuturor si sa dea Bunul Dumnezeu sa fim cati mai multi ani impreuna pe acest forum minunat. Am o rugaminte Marina pentru ca esti initiatoarea topicului , cand vezi cate un uituc ca mine ca nu postez la timp urarea , tipa , fa ceva, da un mesaj pe privat pentru un "remember", te rog mult !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani , bucurii, pace in sufletele voastre de la Hristos Domnul si virtuale imbratisari duhovnicesti ,voua celor doi ,Alin si Ory !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani Alin, La multi ani Ory. Sa va bucure Dumnezeu cu darurile Sale. Sa va dea puterea de a face din fiecare zi o sarbatoare.
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor celor ce poartă numele Sfintei Mucenițe Ecaterina. Asemeni și Catalinelor și Catalinilor.
|
||||
|
||||
![]()
Multumiri din suflet! Sfanta Mucenita Ecaterina sa ne daruiasca curajul marturisirii, credinta puternica, intelepciune si sa mijloceasca pentru noi inaintea lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi place foarte mult numele Ecaterina, iti doresc si eu La multi ani de ziua numelui tau,multa sanatate si impliniri,Sf Ecaterina sa te ocroteasca in toate zilele.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine acest nume este cu totul deosebit, este numele fetitei mele. Am ramas impresionata cand am citit viata acestei mari Sfinte si atunci mi-am dorit sa am o fetita pe care sa o cheme Ecaterina. Va multumesc mult pentru urari, Sfanta Mucenita Ecaterina sa ne ocroteasca pe toti si sa ne ajute in momentele de cumpana din viata noastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc foarte mult, Mirela. Sfanta Ecaterina sa ne ajute in tot ce facem, sa ne daruiasca intelepciune si sa mijloceasca inaintea Mirelui si pentru noi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La multi ani cu intarziere iubitei tale fiice. Sa aiba viata plina de bucurii duhovnicesti precum a Sfintei careia ii poarta numele :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|