Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2009, 13:50:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Se vede ca Scrabble este in cautarea unor raspunsuri si spera ca cei de pe forum sa-i clarifice unele intrebari/nedumeriri.

Nu e sanatos sa-i alungam pe ateii sau pe ne-crestinii care se logheaza aici. Dimpotriva, sa le raspundem pe cat putem frumos, elegant, crestineste, sa-i ajutam sa inteleaga ce inseamna ortodoxia, cum vedem noi dogmele bisericii samd.

Dumnezeu lucreaza, dar prin noi lucreaza, nu aparandu-le in vis oamenilor si aratandu-le calea catre mantuire.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2009, 14:00:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Se vede ca Scrabble este in cautarea unor raspunsuri si spera ca cei de pe forum sa-i clarifice unele intrebari/nedumeriri.

Nu e sanatos sa-i alungam pe ateii sau pe ne-crestinii care se logheaza aici. Dimpotriva, sa le raspundem pe cat putem frumos, elegant, crestineste, sa-i ajutam sa inteleaga ce inseamna ortodoxia, cum vedem noi dogmele bisericii samd.

Dumnezeu lucreaza, dar prin noi lucreaza, nu aparandu-le in vis oamenilor si aratandu-le calea catre mantuire.
Draga Ionut, nu-i vorba de alungare si nici de lamurire in situatia de fata, in alte situatii este faoarte adevarat ce spui, ti-o spun din "scurta"mea experienta. Te las pe tine sa duci elegant si crestineste lamuririle ce se impun in situatia si cu persoana de fata. Multa ravna !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Creatie versus evolutie vladstejaru Dogmatica 721 20.10.2012 00:48:42
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45