Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2009, 09:25:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Vsovi,cand o sa-mi dai solutii concrete la iadul care se afla pe strazile Romaniei,atunci poate voi gandi ca vorbesti pe baza realitatii.
Eu ce afirm nu este citat de la EI,ci de la mine,pentru ca intamplator chiar ma implic activ in protectia animalelor si asta este singura solutie pentru a rezolva problema existenta.
Dumneata vorbesti despre o realitate pe care nu ai infruntat-o,poate,niciodata concret,cel putin referitor la animalele strazii,dumneata si altii care emit aceste teorii si filozofeaza din fata unui calculator.
Lucrurile stau cam asa:
-cainele se trage din lup,insa nu este o fiara salbatica,este creeat de om,traieste printre oameni si depinde de ei in procent de aproape 100%;
-in concluzie,repet:selectia trebuie facuta tot de om,pentru ca,din punctul meu de vedere si al oricarei persoane cu capul pe umeri:decat sa o faca bata hingherului,rotile masinii etc,prefer sa o faca un medic care sterilizeaza si astfel,incet incet vom diminua pana la disparitie metisii,fara niste suferinte inutile;
-un alt beneficiu al sterilizarii:reduce la riscul aparitiei chisturilor,tumori,cancer,infectii etc;
Si va mai repet: nici macar unul din voi nu a venit cu macar o singura solutie concreta la aceasta problema.Atunci cand o veti face,poate si filozofiile de acest gen vor avea cat de cat crezare,pana atunci sunt vorbe in vant ale unor oameni,care vorbesc despre REALITATE,dar,de fapt,nu stiu nici 10 % din ea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi cipuri si biometrice BogdanF2 Generalitati 71 24.02.2017 07:53:45
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri razvan_m Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2009 19:15:45
ANIMALE PISICUTA35 Generalitati 23 18.05.2007 13:36:06