Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2009, 01:48:27
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Pisi, asa o fi cum zici tu dar eu ca sa fiu sigur ca nu e o amagire as dicuta si cu duhovnicul,asa as face eu,bine asta in cazul in care as fi tentat sa cred in acel vis.Adica e bine sa fim vigilenti cu lucrurile pe care nu prea le intelegem si sa cerem si sfatul altora,mai ales unui duhovnic.Am avut si eu un vis odata in care mi-a aparut bunica(la scurt timp dupa ce trecuse la cele vesnice) si mi-a zis sa ma las de anturajele rele(pe atunci beam si chefuiam).Deci sfatul a fost spre indreptare si am crezut.Mai tarziu cu ajutorul duhovnicului am ajuns sa ma las.Oricum ca sa fim siguri e bine sa cerem si parerea duhovnicului,caci de obicei visurile sunt amagitoare.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 03.02.2009, 02:00:59
pisi's Avatar
pisi pisi is offline
Member

Data înregistrării: 13.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Pisi, asa o fi cum zici tu dar eu ca sa fiu sigur ca nu e o amagire as dicuta si cu duhovnicul,asa as face eu,bine asta in cazul in care as fi tentat sa cred in acel vis.Adica e bine sa fim vigilenti cu lucrurile pe care nu prea le intelegem si sa cerem si sfatul altora,mai ales unui duhovnic.Am avut si eu un vis odata in care mi-a aparut bunica(la scurt timp dupa ce trecuse la cele vesnice) si mi-a zis sa ma las de anturajele rele(pe atunci beam si chefuiam).Deci sfatul a fost spre indreptare si am crezut.Mai tarziu cu ajutorul duhovnicului am ajuns sa ma las.Oricum ca sa fim siguri e bine sa cerem si parerea duhovnicului,caci de obicei visurile sunt amagitoare.Doamne ajuta!
Da, ai dreptate, o sa vorbesc si cu duhovnicul.Acest vis doar intareste ideea unei vieti viitoare( in care eu oricum credeam) si nu vad a fi un mesaj negativ de aceea inclin sa cred.
Multumesc pt sfat.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 03.02.2009, 05:24:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ortodox 4 life , are mare dreptate ! Sa ne ferim a da crezare visurilor, sa nu dam verdicte sau sa tragem concluzii pripite. Cu mult mai bine si de folos este a le ignora. Diavolul se poate infatisa in lumina in mintea noastra, viclenia lui e fara margini, parand convingator el reuseste sa te atraga in cursa fara a-ti da seama. Acesta este pericolul cel mai mare !
Vechi 03.02.2009, 08:24:57
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca acest vis a aparut din dorinta prietenului tau de a-si revedea bunicul. Faptul ca i-a spus ca va meerge in Rai arata dorinta lui de a-l vedea mantuit. Nu stiu, zic si eu pe cale mai stiintifica. dar se poate sa fie si o nalucire de la diavol. Cel mai bine e sa discuti cu un duhovnic. Dar cand pierzi pe cineva drag, adesea il visezi in anumite ipostaze. Doamne ajuta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este adevarat? ToaderValentin Intrebari utilizatori 8 13.11.2012 13:21:49
Este adevarat? ToaderValentin Intrebari utilizatori 9 24.08.2012 14:29:37
Este adevarat? Membru Generalitati 3 15.01.2011 13:59:20
Este adevarat? heaven Preotia (Hirotonia) 11 22.12.2010 21:11:53