![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pisi, asa o fi cum zici tu dar eu ca sa fiu sigur ca nu e o amagire as dicuta si cu duhovnicul,asa as face eu,bine asta in cazul in care as fi tentat sa cred in acel vis.Adica e bine sa fim vigilenti cu lucrurile pe care nu prea le intelegem si sa cerem si sfatul altora,mai ales unui duhovnic.Am avut si eu un vis odata in care mi-a aparut bunica(la scurt timp dupa ce trecuse la cele vesnice) si mi-a zis sa ma las de anturajele rele(pe atunci beam si chefuiam).Deci sfatul a fost spre indreptare si am crezut.Mai tarziu cu ajutorul duhovnicului am ajuns sa ma las.Oricum ca sa fim siguri e bine sa cerem si parerea duhovnicului,caci de obicei visurile sunt amagitoare.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc pt sfat. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Ortodox 4 life , are mare dreptate ! Sa ne ferim a da crezare visurilor, sa nu dam verdicte sau sa tragem concluzii pripite. Cu mult mai bine si de folos este a le ignora. Diavolul se poate infatisa in lumina in mintea noastra, viclenia lui e fara margini, parand convingator el reuseste sa te atraga in cursa fara a-ti da seama. Acesta este pericolul cel mai mare !
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca acest vis a aparut din dorinta prietenului tau de a-si revedea bunicul. Faptul ca i-a spus ca va meerge in Rai arata dorinta lui de a-l vedea mantuit. Nu stiu, zic si eu pe cale mai stiintifica. dar se poate sa fie si o nalucire de la diavol. Cel mai bine e sa discuti cu un duhovnic. Dar cand pierzi pe cineva drag, adesea il visezi in anumite ipostaze. Doamne ajuta
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este adevarat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 8 | 13.11.2012 13:21:49 |
Este adevarat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 9 | 24.08.2012 14:29:37 |
Este adevarat? | Membru | Generalitati | 3 | 15.01.2011 13:59:20 |
Este adevarat? | heaven | Preotia (Hirotonia) | 11 | 22.12.2010 21:11:53 |
|