Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2009, 14:07:47
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Ai vreo veste de la Ionut?
Nu de alta dar la ora 18.00 (si un pic) se fac 8 zile de cand cu ajutorul lui Dumnezeu si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, m-am lasat de acest viciu.
Am citit toate postarile, si daca imi permite Ionut, asi vrea sa multumesc la toata lumea in numele lui, ca l-ati sustinut.
Nu-l cunosc, dar stiu ca asa ati fi facut cu oricine.
Ionut, daca ai reusit, felicitari!
Daca nu, mai intra pe topic si mai povestim...!
Felicitari draga Simona asta inseamna ca Dumnezeu te-a ajutat si tine-o asa sa speram ca si Ionut a facut la fel ca tine.
Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 14:27:22
AndreiVlad AndreiVlad is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit Nu te lasa !!

Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 14:40:36
ionell ionell is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.05.2008
Locație: suceava
Implicit lasatul de fumat

vad ca sunt destule pagini de teorii..dar cred ca iti trebuie vointa sa te lasi de fumat nu altceva! sa constientizezi ca nu ai nici un avantaj!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 15:40:31
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Nu de alta dar la ora 18.00 (si un pic) se fac 8 zile de cand cu ajutorul lui Dumnezeu si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, m-am lasat de acest viciu.
Am citit toate postarile, si daca imi permite Ionut, asi vrea sa multumesc la toata lumea in numele lui, ca l-ati sustinut.
Simona! Felicitaări daca ai rusit sa nu mai fumezi,mai bine cand iti vine sa fumezi intra pe forum....ca si forumul este ca si tigara ,iti da dependenta dar nu dauneaza sanatatii
Acum două zile am gasit un mesaj de la Ionut care avuse atunci si probleme de alta natura.Mi-a spus ca este fericit,ca este ocupat dar....de fumat nimic!
Poate nu vrea sa se laude! Ii voi scrie ca-l asteptam pe forum cu vesti.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 15:41:03
Crestin_Simona
Guest

Implicit Multumiri la toata lumea pentru sustinere

Citat:
În prealabil postat de AndreiVlad Vezi mesajul
Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !
Ei frate...fiecaruia dupa talantii lui!
Eu cu talantii mai putini= viciu mai mic (fumatul);
Cei cu mai multi talanti poate au vicii mai grele. Si spun asta pentru ca Dumnezeu ne-a incredintat de faptul ca in orice necaz pe care-l aveam, vom avea si calea (puterea, barbatia, harul, talantii sau cum vrei tu sa-i spui) prin care sa depasim acel necaz.
Important este sa puna fiecare inceput bun.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 17:02:15
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

autosugestie sau NLP
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 21:06:28
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
autosugestie sau NLP
Ce inseamna NLP?
Dar de ce autosugestie?
E doar rugaciune si ajutor Divin!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 21:23:48
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Gogu este prietenul nostru :) (Google)
NLP - Neuro-linguistic programming - programare neurolingvistica.
Cat despre autosugestie, sunt destule articole pe net, incat nu e cazul sa mai scriu si eu unul. Inseamna, pe scurt, programarea subconstientului, parte de care tine o buna parte din succesele/esecurile noastre; sunt diferente evidente intre autosugestie si rugaciune.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 22:03:19
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Dumnezeu sa te Binecuvineze si Maica Domnului sa te ocroteasca!!! Tine-te de rugaciune si nu te lasa! Cere ajutorul mereu de la Dumnezeu cere mereu sa te intareasca in CREDINTA, ca fara de El nu putem face NIMIC! A fost Harul Lui asupra fratiei tale! Sa Ii mltumesti si sa Il rogi sa nu-L ia de la tine ca altfel vei cadea in mai grele patimi... Doamne fereste!!! Fii binecuvantata!!!
Reply With Quote
Vechi 02.02.2009, 22:39:18
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Dumnezeu sa te Binecuvineze si Maica Domnului sa te ocroteasca!!! Tine-te de rugaciune si nu te lasa! Cere ajutorul mereu de la Dumnezeu cere mereu sa te intareasca in CREDINTA, ca fara de El nu putem face NIMIC! A fost Harul Lui asupra fratiei tale! Sa Ii mltumesti si sa Il rogi sa nu-L ia de la tine ca altfel vei cadea in mai grele patimi... Doamne fereste!!! Fii binecuvantata!!!
Asa am sa fac!
Dumnezeu sa te binecuvanteze din cerurile cele prea inalte!!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? bodo1222 Calugarul 106 08.09.2011 15:16:49
rugaciuni pentru lasatul de fumat cristian sergiu Rugaciuni 6 06.07.2011 15:54:23
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 22:27:05
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 38 15.11.2010 09:57:27
DESPRE FUMAT viviana Generalitati 43 16.01.2008 01:45:22