![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !
|
|
|||
|
|||
![]()
vad ca sunt destule pagini de teorii..dar cred ca iti trebuie vointa sa te lasi de fumat nu altceva! sa constientizezi ca nu ai nici un avantaj!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum două zile am gasit un mesaj de la Ionut care avuse atunci si probleme de alta natura.Mi-a spus ca este fericit,ca este ocupat dar....de fumat nimic! Poate nu vrea sa se laude! Ii voi scrie ca-l asteptam pe forum cu vesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cu talantii mai putini= viciu mai mic (fumatul); Cei cu mai multi talanti poate au vicii mai grele. Si spun asta pentru ca Dumnezeu ne-a incredintat de faptul ca in orice necaz pe care-l aveam, vom avea si calea (puterea, barbatia, harul, talantii sau cum vrei tu sa-i spui) prin care sa depasim acel necaz. Important este sa puna fiecare inceput bun. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
autosugestie sau NLP
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna NLP?
Dar de ce autosugestie? E doar rugaciune si ajutor Divin! |
|
|||
|
|||
![]()
Gogu este prietenul nostru :) (Google)
NLP - Neuro-linguistic programming - programare neurolingvistica. Cat despre autosugestie, sunt destule articole pe net, incat nu e cazul sa mai scriu si eu unul. Inseamna, pe scurt, programarea subconstientului, parte de care tine o buna parte din succesele/esecurile noastre; sunt diferente evidente intre autosugestie si rugaciune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te binecuvanteze din cerurile cele prea inalte!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? | bodo1222 | Calugarul | 106 | 08.09.2011 15:16:49 |
rugaciuni pentru lasatul de fumat | cristian sergiu | Rugaciuni | 6 | 06.07.2011 15:54:23 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
DESPRE FUMAT | viviana | Generalitati | 43 | 16.01.2008 01:45:22 |
|