![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca exista ( si cu siguranta exista
|
|
|
|||
|
|||
|
Despre Parintele Aldea aici:
http://ro.altermedia.info/reportajin...ldea_1670.html http://www.danionvasile.ro/blog/2008...-andrei-aldea/ http://neamul-romanesc.com/opinii-si...eanu%E2%80%9C/ Despre S. Prigoana nu cred ca.. mai trebuiesc linkuri..toata lumea il cunoaste..si cei din tara si cei din afara lor.. Iar domnul de la pasapoarte nu avea nicio vina saracul..el reprezenta DOAR Institutia sa. |
|
|
|||
|
|||
|
Am uitat emisiunea din data de [COLOR=Red]30.01.2009 adica de azi.[/COLOR] Si tot astazi au anuntat la stiri ca a inceput eliberarea pasapoartelor biometrice in jud Ilfov. Sperand ca, in curand acest program..va fi raspandit in toata tara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma asteptam la televiziunile astea manelizate sa prezinte stirea la modul asta. Doar nu va asteptati ca ele sa prezinte realitateaasa cum e ea. In ziua de azi televiziunile astea au rolul doar de a indobitoci poporul. Iti mai baga crima de la ora 5, mai o manea, dar nici odata problemele adevarate ale oamenilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mihai, mie nu mi s-a parut deloc prezentata manelist sau mai stiu eu cum stirea. Drept, titlul a fost jignitor "cu dracul in portofel" insa, pozitia parintelui Aldea mi s-a parut foarte pertinenta si CONCISA! Fratilor MERITA vazut materialul. M-a ajutat baiatul meu( dehh tinerii astia
Voi reveni cu linkul respectiv. Ca... la dat cu parerea asa..dupa ureche suntem experti..e plina lumea ..nu de alta.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox
) Si totusi.. a declarat ca, el VREA cip, ba chiar i se pare o masura de siguranta foarte benefica! Sa mi se puna cip ACUM in mana a spus la emisiune. Sa mi se puna ACUM , eu sunt de acord.. Ei bine, acum gandeste-te ca acesti oameni ( ce ne conduc spre democratie si modernism, dehh am vrut Europa, UE..civilizatie..) au puterea [COLOR=Red]sa decida[/COLOR] in locul tau...din pacate... Acum, nadajduim sa isi tina promisiunea...desi...ma indoiesc... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si in legatura cu cei ce ne conduc ai dreptate. Ne-au facut cobaii Europei. E dureros ce fac conducatorii nostri. Dar nadejdea noastra e la Dumnezeu. Nu ne lasa El. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale | Delirul | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 26.03.2015 00:32:44 |
| Mass media care transforma criminalul in victima | Erethorn | Generalitati | 93 | 19.05.2011 00:18:46 |
| Mass-media mijloc de pierzare a sufletului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 21 | 27.11.2010 20:04:20 |
| Mesaje subliminale in muzica si mass media | diveinthesky | Generalitati | 40 | 28.06.2010 00:09:09 |
| mass-media si batjocorirea crestinismului | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.05.2008 22:58:04 |
|
|