![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti ajunge oricand fata in fata cu asa ceva. Nu e neaparata nevoie de apocalipsa. Doamne Fereste! dar un cutremur de 7-8 grade in Bucuresti ar transforma orasul actual intr-o lupta de supravietuire. Traficul este aglomerat acum si unitatile sanitare nu fac fata, daramite in cazul unui dezastru? Primul lucru, s-ar opri curentul, gazele si apa ca sa se evite alte accidente. Cum vei supravietui fara aceste lucruri timp de 2 saptamani sa zicem. Urmatoarea cadere in acest domino sunt painea si alimentele zilnice. Cam greu sa mai obtii o paine fara apa, gaze si curent electric nu? Apoi medicamentele, situatia infractionala ridicata, etc etc. Tot ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%. Un cutremur puternic va fi (mereu e unul la ~30 ani) si infrastructura, cladirile, traficul si densitatea populatiei sunt cunoscute de toti. Daca ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%, atunci nici macar 1% din locuitorii Bucurestiului nu sunt pregatiti pentru asa ceva. 1. Sa supravietuiesti fara sa iti iei masuri de protectie este foarte greu. Necesitatea masurilor este evidenta. 2. Sa ai masuri de protectie si sa fii singur e cu mult mai greu sa supravietuiesti decat daca faci parte dintr-un grup in care toti indivizii sunt pregatiti sa supravietuiasca. 3. Sa faci parte dintr-un grup pregatit sa supravietuiasca dar care este parasit de Dumnezeu atunci e imposibil sa supravietuiesti. Evident si reciproca e adevarata, daca Dumnezeu vrea sa supravietuiesti, vei supravietui si daca e sa cazi din avion intr-o mare agitata plina de rechini. :) Ciudat, majoritatea spun, pai e cum vreau Dumnezeu, nu? La ce bun sa ma mai agit? Ei bine, nu e dupa cum vrea Dumnezeu, ci totul e la Mila Lui. Personal nu va cred prea bun pentru pentru Mila Lui deci ideal ar fi sa fac si eu ceva. Pe principiul, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in traista. In concluzie, consider esential ca toti acesti crestini care vor refuza SEMNUL sa inceapa sa socializeze, sa se organizeze, sa se informeze si sa se ajute intre ei. Dumnezeu este Tatal. Si carui tata nu i-ar placea sa isi vada toti copiii sub acelasi acoperis la aceeasi masa? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|