![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
nu pot sa il uit tocmai am vb cu el si acu ma uraste el nu ma iubit doar ii placea de mine dar acum are si el un sentiment pt mine ma uraste
|
|
|
||||
|
||||
|
il iubesc din inima si sincer sufar mult si simt cum ma doare inima nu am iubit pe nimeni k pe el va spun e groaznic
|
|
|
||||
|
||||
|
nu a fost doar o simpla iubire draga cristii am simtit k e mai mult inca din nainte sa-l vad dar nu credeam sa se termine asa repede el zice k eu nu sunt potrivita pt el de viitor nici nu mai vb k nu era cazul dar il iubeam si il iubesc sti o dragoste adevarata nu se uita niciodata
|
|
|
||||
|
||||
|
nu cred ca o sa mai iubesc vreodata urasc barbatii sunt asa fara inima nu au mila de noi femeile nu pot crede cum ma uraste nu i-am facut nimic de ce ma uraste k il iubesc
|
|
|
||||
|
||||
|
k i-am zis k e mincinos si si-a batut joc de sentimentele mele de iubirea mea
|
|
|
||||
|
||||
|
nu e un om chiar rau uneori e dar eu il iubesc si asa se manie repede si altele imi place de el puteam vb cu el orice avea o inima buna ma facea mereu sa rad imi placea sa stau langa el sa il ascult cum vb imi placea totul la el
|
|
|
||||
|
||||
|
stiu k nu ma iubea pt ca el isi dorea o alta femeie mai buna cred k mine sti cand ma gandesc k o sa fie al alteia imi e mai rau dar incerc sa sufar in mine sa ma inchid in mine sa il pastrez in inima mea k pe o amintire frumoasa
|
|
|
||||
|
||||
|
NU pricep de ce te uraste ..pt ce ?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 23:07:46 |
| Lupta grea | tigerAvalo9 | Generalitati | 71 | 16.08.2011 22:22:54 |
| viata`i grea. | ioanhodean | Generalitati | 20 | 15.07.2008 00:42:11 |
| epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 22:24:49 |
| Boala | maria55 | Generalitati | 17 | 17.12.2006 13:35:46 |
|
|