![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar pasajele respective au fost scoase din context. evident, Legea Veche nu se mai aplica mot-a-mot dupa venirea lui Hristos... pe de alta parte, Obama a facut probabil un pic de exces de zel in comentarii. **cand s-a convertit de la islamism la crestinism Obama s-a inscris in United Curch of Christ ![]() cunoscuta ca fiind foarte anti-Israel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
s-ar putea sa ai dreptate...
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca ajungea el presedinte daca era islamic...
|
|||
|
|||
![]()
sigur nu.
iar acum (chiar ca si crestin) a ajuns pentru ca a avut oponenti slab pregatiti (cum s-ar zice, din 2 rele alegi pe cel mai mic...) si a fost favorizat de puternicul curent anti-Bush. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e Antihristul,eu cred ca nu un presedinte american o sa fie Antihristul si daca da nu Obama.Eu cred ca in 10 ani va aparea si Antihristul,acum e prea devreme.Apocalipsa va fi peste 10-15 ani nu acum.Sa vedem ce va face Obama,el e mai tanar ,mai activ ,gandeste mai lucid si nu mai este asa de controversat.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dar nu se stie sigur ca este crestin.de multe ori a spus ca ar fi musulman.si oricum poate s-a convertit la crestinism de ochii lumii,dar poate va actiona ca un musulman.
eu nu prea vad bine viitorul lumii sub autoritatea acestui om.pare un om pacifist dar e foarte posibil sa fie un om cu 2 fete.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Am cautat pe internet si am gasit multe informatii,in toate ziceau ca Barack Obama este musulman convertit la crestinism.Deci este CRESTIN!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeule mare, Barack Obama, antihrist? Mai oamenilor, voi sunteti ticniti la cap? Nu pot sa-mi dau seama, va rog sa ma ajutati. Cum puteti fii asa paranoici. E un simplu om, un om care a avut ambitie si a reusit. Ce antihrist? Azi maine o sa spuneti ca postasul e urmatorul antihrist. Apocalipsa e aproape...plicurile au cipuri. Va rog sa va reveniti oameni buni.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
“Barack Obama este primul presedinte GAY” | Laura19 | Homosexualitatea | 11 | 12.06.2012 10:03:27 |
Barack Obama , a intors spatele lui Dumnezeu ! | cristiboss56 | Generalitati | 34 | 29.11.2011 19:28:48 |
Obama cere ajutor lumii!!! | andreicozia | Teologie si Stiinta | 1 | 09.05.2010 20:47:32 |
"Facand fapta buna asteapta ispitire cu suferinta | dorinastoica14 | Intamplari adevarate | 49 | 05.09.2008 17:19:35 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|