![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atat mi-am iubit parintii dar am primit dragostea lor tarziu......atunci cand nu mai aveau de ce se agata caci au ramas doar cu mine . Este atat de dureros acest subiect incat nici nu stiu daca vreau sa-l discut desi sunt atatea de spus. Relatia parinti_ copii si copii_ parinti este o traire personala si nu exista regului dsi, Dumnezeu a dat clar porunca "Sa iubesti pe tatal tau si pe mama ta daca vrei sa-ti fie tie bine si sa traesti ani multi" Soarele este minunat te incalzeste si te lumineaza dar,nu poti sta mereu cu ochii in soare. |
|
|
|||
|
|||
|
Este foarte greu pt. copil atunci cind parintii la nastere l-au iubit,l-au ingrijit cu mult drag, i-au aratat dragostea si in cele din urma ei s-au schimbat. Cu toate astea, copilul i-a iertat, i-a ajutat si inca ii mai iubeste tocmai pt.acei frumosi ani ai fragedei lui copilarii. Pe mine tata niciodata nu m-a tinut de mana pe strada cind eram mica, nu m-a pupat,(nici macar de ziua mea) si nici nu a aratat ca se bucura atunci cind luam nu mai stiu al citelea premiu. Cu toate astea simt ca ma iubeste prin tot ce face pt. mine, dar stiu ca imi doresc ca ai mei copii sa nu tinjeasca dupa o simpla imbratisare.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marturii ale forumistilor despre duhovnici / parinti indragiti | glykys | Despre Biserica Ortodoxa in general | 21 | 23.02.2013 15:49:34 |
| Cuvinte din omiliile Sfintilor Parinti despre Nasterea Domnului | cristiboss56 | Craciunul - Nasterea Domnului | 6 | 30.12.2012 08:26:38 |
| Despre Ac. Sfiintilor Parinti Ioachim si Ana | DavidM | Rugaciuni | 0 | 24.02.2010 14:01:23 |
| despre 'parinti clarvazatori' si ghicitori | boby1976 | Generalitati | 3 | 17.12.2009 16:40:48 |
| Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. | camiann | Generalitati | 2 | 03.02.2009 16:17:44 |
|
|