Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2009, 14:00:05
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vladsergiu Vezi mesajul
Patriarhia a hotarat ca aceasta saptamana sa fie dedicata unitatii de credinta,si deci ortodocsii sa se roage impreuna cu catolicii si invers pentru unitatea Bisericii.Am asistat si eu la o atare vecernie comuna si am trait un sentiment de bucurie ca in sfarsit nu ne mai uram ci ne apreciem reciproc.Duap dupa 1600(aproxiamtiv) ani de ura si dezbinare am simtit si eu ca suntem frati si nu dusmani.Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta initiativa!
Ce e mai grav, implantarea cipului sau aceasta forma de rugaciune, Sergiu? Oare nu ambele incalca canoanele lasate noua mostenire de sfintii parinti?
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 14:04:36
eduardd
Guest

Implicit

Intreb acestea pentru ca uite cum te-ai exprimat aici.
Daca Justin a zis ca ne pune la Liturghie ca sa patim ca Arie,cred ca este evident cu cine avem de-a face.Mai apoi,Arie a patit ce a patit pt ca nu a ascultat de episcopul sau,ceea ce Justin face acum,neascultand de ierarhie si invrajbind poporul.Mai bine s-ar pune el la Liturghie,ca poate ii mai trece din ura care ii clocoteste in inima,din intunecimea care ii orbeste ratiunea.Apoi faptul ca la el vin multi oameni,tot in Scriptura se zice ca vor fii multi prooroci mincinosi in vremurile de apoi,care vor invatat nu cuvantul lui Dumnezeu care indeamna la dragoste,ci invataturi proprii care indeamna la ura is razvratire.
Apoi,daca este vorba de adevar,cati tineri au ajuns direct la psihiatrie din manastirea lui Justin?Cate femei au innebunit facand canoanele de noapte ale lui Justin.Cu ce ajuta acest personaj poporul,cand indeamna la o viata"de martiriu" niste bieti copii si copile fare discernamant.
Acum a ajuns si blogger,si mai si ameninta cu blesteme.Vai si-amar de astfel de pastori,care ca niste lupi se reped in turma!

[SIZE=3]De[/SIZE][SIZE=3]ci, ne bucuram pentru rugaciunea comuna dar judecam/clevetim, defaimam martirii neamului nostru Ortodox! Cum asa? Esti bun sa imi explici?[/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 15:16:57
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Ce e mai grav, implantarea cipului sau aceasta forma de rugaciune, Sergiu? Oare nu ambele incalca canoanele lasate noua mostenire de sfintii parinti?
Lasa-i soro ca de la Dumnezeu e si miscarea asta.... Nu a zis clar parintele Iustin, ..."despartirea apelor", ...acum se scutura si ai caldicei, lasii si fricosii.

In vechime ii lega cu lantul doar pe cei rai. Acum se incearca sa ne lege pe toti (si buni si rai), cu tehnologii gen CIPUL biometric. Si intr-un caz si-n altul ,...ADIO LIBERTATE DE OM... Macar, in trecut erau legati numai cei rai...
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 15:36:26
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Multumesc "eduard" pt stirile de la Sihastria... E grav!
Se repeta istoria ! La fel s-a facut acum cateva sute de ani in muntele Athos, cand latinii au intrat pe munte, la inceput cu "blandete", monahii atoniti s-au opus, dupa care latinii au trecut la forta, la schinguiri !

Tare ma tem ca pe Parintele Arsenie Papacioc l-au dus cu presul. Doar de curand a aparut pe prima pagina in Ziarul Lumina, alaturi de patriarh...
Reply With Quote
Vechi 20.01.2009, 15:47:50
Anca-Miha
Guest

Implicit In nici un caz!

Citat:
În prealabil postat de C.tin Vezi mesajul

Tare ma tem ca pe Parintele Arsenie Papacioc l-au dus cu presul.
Ma indoiesc ca asa ceva e posibil. Parintele a cerut si celorlalti sa reziste chiar cu pretul vietii. Credeti ca pentru 3 zile de trait isi incalca principiile de o viata?!? NU CRED!
Cernerea e pentru cei mai putin incercati, asa cum suntem noi. Pe Parintele Arsenie Papacioc nu-l mai duce nimeni cu presul; de asta sa fiti siguri.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Saptamana Patimilor admin Sfintele Pasti - Invierea Domnului 71 04.05.2013 17:00:01
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? Seraphim7 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 67 09.11.2010 14:32:28
Saptamana Patimilor iosif Din Noul Testament 21 23.04.2008 13:56:11