![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]La rubrica "Generalitati", insusi administratorul forumului, spune ca pot fi abordate subiecte care sa nu aiba legatura cu religia. [/COLOR] [COLOR=green]Ce Dumnezeu, voi vreti sa fiti mai catolici decat papa? Vreti sa impuneti forumului vointa voastra? Incetati sa mai judecati oamenii si actiunile lor!...[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Mara, nu o intelege gresit pe Anca. Topiul ei a fost deschis cu scopul de a ne descreti fruntile. Si crede-ma chiar a reusit, cel putin pe mine m-a facut sa zambesc. Anca, este un om prea echilibrat, trecut de prima tinerete ca sa mai fie interesata in mod strict de moda..Nu e lauda, e o parere proprie formata despre un om pe care il cunosc ( atat cat mi-a permis acest mod de comunicare sa o cunosc)de vreo 3 ani. Cat despre suparari..mara..draga mea draga pai ,cum ar fi daca am fi toti la fel si am canta in cor acelasi cantec?? Fiecare om e unic, gandeste, simte in felul sau. Eu una sunt cam nebuna, si sincer ma bucur ca sunt unica..vai si amar daca ar mai fi si altii ca mine.. deci?? te rog..ramaii??...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
jigniti e corect, nu jicniti |
|
|
||||
|
||||
|
[COLOR=green]Multumesc! Vezi? Nimeni nu-i perfect, nici chiar eu!
[COLOR=green]O zi buna! [/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Exista o realitate despre care putini sunt cei care indraznesc sa vorbeasca si anume ca romanul de rand se imbraca sarmanul de la secan-hand.Oare aceasta este o moda sau o dovada de saracie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Din cauza saraciei a devenit o moda. Putini sunt cei care intra in astfel de magazine pe motiv ca ar gasi lucruri mai bune. Omul intra ca-l obliga saracia.
|
|
|
|||
|
|||
|
si in strainatate se cumpara de la second hand, pe motive calitate/ pret.
|
|
|
|||
|
|||
|
Second hand nu a fost inventat in Romania si e infloritor si in tarile mai bogate.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In Romania insa,desi nivelul de trai nu se compara cu cel din occident, e o rusine sa declari ca te imbraci de la second hand.. cam asa suntem noi, majoritatea romanilor, "capra raioasa, coada sus" |
|
|
|||
|
|||
|
este probabil o dovada de chibzuinta!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 15 | 19.10.2025 00:30:43 |
| Fetele cuminti nu mai sunt la moda? | Mia Mia | Nunta | 600 | 27.02.2014 02:46:09 |
| Fericirile veacului acesta | Marius22 | Generalitati | 7 | 09.06.2011 13:44:01 |
| Are cineva informatii concrete privind perseidele din anul acesta? | truthtostone | Generalitati | 16 | 09.08.2010 16:44:46 |
|
|