Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2009, 04:48:12
mihairapcea mihairapcea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.01.2009
Implicit Coalitia “Refuz Implantul !!!”

Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…
Reply With Quote
Vechi 18.01.2009, 08:10:22
eduardd
Guest

Implicit

http://www.crestinortodox.ro/Asculta...tine-4177.html
Pentru cei ce se indoiesc de autenticitatea petitiilor. Aveti aici chemarea [COLOR=red]AUDIO [/COLOR]a parintelui Iustin.
IN ATENTIA CARCOTASILOR SI DETRACTORILOR PARINTELUI JUSTIN:
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 07:50:03
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihairapcea Vezi mesajul
Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…
Prietene, nu-i vorba de nici un implante: e vorba de un act de identitate cu un cip pe care sunt stocate informatii! Nu te monitorizeaza nimeni, ca doar nu-i conectat la satelit! Noul document este mai greu de falsificat, si va fi folosit la fel ca si actualul, numai ca va da mai putine batai de cap si anumite proceduri vor fi mai rapide!
"Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicind: Eu sunt Hristos (adica la noi este Hristos!) si pe multi vor amagi… Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi” (Matei 24,4-5,24).
Reply With Quote
Vechi 19.01.2009, 09:20:48
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, mie nu imi vine sa semnez deloc, nici pro, nic contra, ca pro e pentru dracul iar contra e pentru revolta shi deci tot pentru dracu, cu eventual sa forma asha ca o Oaste a Domnului cum a zis Trambitza 1, dar a cazut oastea acea shi doar pe ici pe colo a mai revenit la ortodocie indarat...

ca daca semnezi, ashtia in numele tau o dau cotita shi aduc ceva mai rau, ca habar n-avem de viclenia cu care vine pe neashteptate, shi sa nu uitam ca e plin de sherpi shi prin vazduh, creind asha un groaznic entuziasm printre shtiri la rubrica noutatzi... MISHTO!

Deci dragilor, nu shtiu sa va sfatuiesc, dar cand zice ca vor umbla prin casa in casa, poate ca vor umbla prin orice, prin TV, TELefon, PC, sau chiar draci ce merg din om in om, duhuri rele nevazute, shi te ajuta sa semnezi pentru MISHTO, deci avetzi grija shi nu va luatzi responsabilitate draceasca, caci nu sta in puterea noastra, nu va punetzi nadejdea in voi, caci

Nadejdea in voi vine de la Nadejdea in Dumnezeu, deci primind Har, Mancand shi Band pe Hristos, asha primim nadejde in noi, shi lasatzi-l pe Hristos sa Biruie lumea pentru voi, shi vom birui... dar daca nu ne smerim shi nu ne pocaim shi nu biruim pana la sfarshit, chiar daca invingem tot in iad ajungem....

deci din Oastea Domnului renascuta cum a creat-o Trambitza nr 1, shi citind shi folosindu-va de toate cele 7 trambitze, asha sa ducem LUPTA CEA BUNA, cu Balaurele, cu 7 CAPETE shi 10 coarne (oci sau ce or fi coarnele alea), cu cele 2 fiare ale sale shi cu duhul rau dat chipului fiarei pana acolo incat sa shi vorbeasca.... vorbe mari shi plin de hule shi steme spurcate... nu steme de la Dumnezeu...

deci nu semnatzi nici pro shi nici contra! ca nu shtim noi ce semnam...

dar sincer sa fiu, nu shtiu ce ne trebuie spatziul Shengheen, ca asta nu au dorit parintzii shi inaintashii noshtrii, asta e o scorneala a politicienilor....

eu nu vreu sa ne alipim spatiului SHENGHEEN, de ce nu se face REFERENDUM? sa pot vota contra! De ce?

Dar nici la vot nu shitu daca ma duc, ca shi acolo e ca shi cum ash semna... ci faca-se voia lui Dumnezeu. Dar ma stradui sa nu primesc :
666, &&, ||...||...||, sau cip pe CI sau Pashaport sau Carnet sau act shi nici micro cipuri, nanitzi implantatzi... sper sa ma ajute Hristos sa shi reushesc,

dar nici semne de la Duhul Rau, care se pot materializa shi sa te insemneze ca shi cum ar fi de la Dumnezeu, shi te insemneaza shi aia cu cruci sangeroase, cu cruci false sau cu puncte sau cineshtie ce dracovenii, pe frunte, pe suflet, pe tampla, pe mana sau cineshtie pe ce alt organ, ca shi cand ar fi de la Dumnezeu,

SA NU LE Primitzi ca or sa vina pe neashteptate (lepadarea de credintza) shi sa nu va inchinatzi echipei de scamatori (duhuri rele, oameni, draci) ci folositzi ce ne-a Dat Hrsitos shi Biserica Lui spre alungarea intregii puteri de NALUCIFARIFERIZARE ca vor veni cu toata puterea satanei

care va invia pana shi pe mortzi, va face din cele vechi shi uscate sa para proaspete shi bune, va cobora pana shi foc din cer in fatza oamenilor shi inaintea lor, ca sa-i faca sa creada pentru intronarea lui antichrist... Sa nu-i primitzi pentru Mishto, pentru entuziasm, pentru bunastare, fie ca sunt ortodocshi, fie ca sunt pagani ori atei... ca dracul insheala din orishicine.... ca va insemneaza ca sa nu va mai putetzi pecetlui cu Hristos, shi sa va ridice impotriva Harului ca sa poata inscauna ei.... Dar deosebitzi Duhul ca shi harul de multe ori e un fel de desfranare shi ingamfare shi uraciunea pustiirii shi credetzi ca e har....

Deci dragilor, sa avem grija ce facem shi ce semnam... Nici pro shi nici contra.... iar cand semnam, sa citim bine ce acte semnam, ca prin mana noastra vor sa ne aduca raul pe cap...

"au doara" nu scrie acolo shi ne pazeshte pe noi de cel rau-de cel viclean?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic! ortodox4life Generalitati 49 14.08.2010 01:35:02
Pasaport electronic (cu microcip) din 2009 tot-Laurentiu Generalitati 97 18.11.2009 17:17:37
ajutati-i semnand petitia lavilavi Generalitati 0 11.07.2009 09:14:37
Problema documentelor cu cip prezentata cu aceeasi ironie de o parte din mass media tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 16 02.02.2009 00:12:36
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu -Petiti alessia105 Generalitati 3 27.03.2007 10:17:30