![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Stai putin ! 1- uleiul ce arde in candela, in candela de acasa, de la biserica nu trebuie sfintit, el se sfinteste prin insasi arderea lui in candela ; 2- uleiul de la Sf. Maslu este indicat sa pastrezi din el ,daca vrei, putin intr o sticluta si ai sa vezi de ce. La urmatorul Maslu nu te duci cu acelasi ulei, ci cu altul , car la fel poti pastra doar putin intr o sticluta, restul poti sa-l lasi Bisericii. Dupa , sa zicem, 7, 10 , Masluri , poti amesteca toate sticultele intr o sticla mai mare, din care poti: sa te ungi pe frunte, maini, rani , etc. Se poate lua , cine poate, o picatura, doua pe stomacul gol, dar in nici un caz sa-l folosesti la gatit ! ! !
|
|||
|
|||
|
Chiar nu stiu ce sa mai cred...Este drept ca eu nu il foloseam la gatit deoarece am un caine si ii dau si lui ce mai ramane de mancare, dar la candela il foloseam. Un parinte m-a dat ulei de la peste 100 de Sf. Masluri tot pt. a ma unge cu el. Multumesc pt. sfaturi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Miine avem maslu pentru un bolnav din familie si parintele mi-a zis uleiul si faina sa le folosim la mincarea pentru bolnav. Nu mai stiu ce sa cred.
|
|
|
||||
|
||||
|
Daca maine este Sf.Maslu, il mai intrebi odata si de spune asa, asa vei face ! Cuvantul Parintelui trebuie respectat in tocmai. Dar de regula tot ce am citit despre Sf.Maslu si uleiul Sfintit la Sf. Maslu le-am postat. Ultimul cuvant il are Preotul !
|
|||
|
|||
|
Eu zic sa faci asa cum a zis parintele. Doamne ajuta sa se insanatoseasca bolnavul!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Parintele a zis sa fac o turta din faina si uleiul sa-l foloseasca la salata. Asa o sa facem. Multumesc Mirela. Doamne ajuta. |
|
|
||||
|
||||
|
Am uitat parintele a zis sa facem sapte masluri.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce se face cu uleiul si faina de la Sf.Maslu? | anisoara | Maslul | 87 | 02.03.2014 01:30:07 |
| Sfantul Maslu - Biserici in Bucuresti | elenan | Maslul | 21 | 04.09.2012 21:24:56 |
| Sfantul Maslu | Maria-Raluca | Maslul | 12 | 16.10.2010 15:18:43 |
| Faina si uleiul de la Sf.Maslu | speranta | Maslul | 29 | 16.03.2010 00:24:56 |
| Cum se folosesc:uleiul si faina de la Sf Maslu? | tinutza | Generalitati | 4 | 11.03.2007 22:23:32 |
|
|