![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul nostru Iisus Hristos ne va judeca dupa cele 10 porunci iar nu dupa aiurelile inventate de unii.
Atat de rau a ajuns rastalmacita invatatura crestin ortodoxa in ziua de azi ca este o confuzie generala. Cat despre cele scrise de parintele Paisie Aghioritul eu nu mai stiu ce sa cred. Pentru ca am vazut pe razbointrucuvant o istorisire conform careia a venit nu stiu ce sfanta la Cuviosul Paisie Aghioritul si cuviosul a sarutat-o in semn de cinstire pe varful nasului.... Eu asemenea chestii nu am mai auzit pana acum. Am auzit caci exista regula conform careia nu ai voie sa saruti Sfintele Icoane decat la picioare...mai sa fie cuviosul Paisie nu auzise de aceasta regula? Iar al doilea cum venise Sfanta respectiva cu trupul la cuviosul Paisie...??? [COLOR=#810081]http://www.razbointrucuvant.ro/2008/09/15/sfanta-eufimia-si-cuviosul-paisie/[/COLOR] Iar daca deja ii era trupul inviat cum mai ramane cu a doua inviere? Eu nu cred un cuvant din ce vad pe acel site. Si va recomand si fratiilor voastre tot la fel. Dar noi stim ca Duhul Sfant tine toate si nu judecam noi ci Duhul Sfant judeca precum stie Dansul. |
|
|||
|
|||
![]()
@ eduardd
Aici suntem mai multi crestini, unii mai buni altii mai rai. Vreau daca altcineva afla ceva sa posteze. Trebuie sa fim informati si sa urlam cat ne tin bojocii cand va fi vremea ca lumea sa auda. @ EugeniaG Sa stii un lucru. Cel mai usor e sa il iubesti pe cel care te iubeste si iti vrea binele. Cel mai greu e sa il iubesti pe cel care iti vrea raul. Asta vrea Mantuitorul de la noi si asta trebuie sa facem. Dar Mantuitorul vrea si sa nu ne lasam insemnati. Am spus-o mai sus, suntem aici si mai buni si mai rai, dar daca mergem sub Crucea Lui atunci o sa fim mantuiti. El o sa ne miluiasca si o sa mijloceasca in Fata Tatalui pentru noi. A promis asta si Il cred. @ mihailt Acel site nu este al meu. Eu sunt daca vrei un spirit un pic mai practic. :) Acesta este site-ul meu: http://www.kosovo.ro Referitor la cele 10 porunci: " 33. Fiilor, încă puțin timp sunt cu voi. Voi Mă veți căuta, dar, după cum am spus iudeilor - că unde Mă duc Eu, voi nu puteți veni - vă spun vouă acum. 34. Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul. 35. Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții. " http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=13 Mihail, acesta este Dumnezeul pe care il recunosc. Daca pazesti cele 10 porunci insa nu Il marturisesti pe Mantuitor e in van. A fi un om bun nu e totuna cu a fi un crestin!!! Mi-aduc aminte cum spunea un Parinte ca si masonii sunt oameni blanzi. Nu vorbesc urat, multi dintre ei traiesc fara desfranare, fara patima betiei, sunt oameni cititi, etc. (daca nu ma insel controlul si abstinenta sunt esentiale sa intri in randurile lor). Ce fac ei este RAU. Asta face diferenta!!! Spunea El: "...cine nu aduna cu Mine, risipeste." Ramai cu El si roaga-te sincer Lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O minune...Un om care cu credinta in Dumnezeu este acum viu | tigerAvalo9 | Generalitati | 32 | 04.05.2013 14:39:46 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
Cat de responsabili suntem de actele noastre? | victor.r | Nunta | 8 | 17.04.2008 19:12:35 |
|