![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa par rautacios dar am zis fara elucubratii.
Eu raman strict la textul acela si cunosc valoarea lui. Nu ce spune un Parinte (si il stimez pe Parintele de care ai adus vorba) si nici ce spune un pustnic sunt Adevarul. Adevarul vine doar de la Domnul. Acolo este sursa. Pe premiza pe care pleci tu asa nici Sf. Apostol Pavel nu ar fi foarte credibil pentru ca nu a fost ales de Domnul cand inca era pe pamant. Apocalipsa prezinta niste date foarte exacte cu privire la semn, cu privire la numarul regilor care vor fi pana la final si cu privire la un razboi. Ba chiar e foarte bine conturat si numarul soldatilor care vor participa la acel razboi. Un numar demn doar de zilele noastre! Deci cut the bullshit! Fara divagatii filozofice te rog sa ramai doar la subiect. Daca stii raspunsurile si esti documentat raspunde la intrebari. Restul nu ma intereseaza! Daca exista un cod de bare invizibil sau vizibil as dori sa stiu unde este pe actele in cauza! |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca respectivele pasapoarte nu contin 666, ele constituie un pas in directa respectiva. Cam asa spun majoritatea Parintilor despre asemenea cartele si acte de identitate.
Cu asemenea acte de identitate vei putea fi "scanat" de la distanta (cativa zeci de cm de exemplu). Astfel ar putea exista senzori la intrarea in diferite institutii care sa detecteze toate actele de identitate care intra si care ies. Deja sunt foarte multe firme si institutii in care accesul se face pe baza de cartela cu cip RFID. Cuv. Paisie Aghioritul spune ca acceptarea unui act de identitate cu 666 pe el (in cod de bare sau magnetic) reprezinta totusi o lepadare de Hristos, pentru ca actul respectiv, pe care noi il semnam, reprezinta identitatea noastra. Cred ca acum intrebarea care se pune este daca respectivele pasapoarte vor contine pe undeva cei 3 de 6... |
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le crestinii trebuie sa se supuna stapanirii statului cum ne arata Domnul nostru Iisus Hristos la platit impozite,la actele de identitate caci vedem ca si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Sfantul Iosif au participar la recensamant.
Dar nu trebuie sa accepte sa faca fapte daca statul i-ar impune care sa aduca vatamare sufleteasca altora si siesi. Asa ca eu nu vad cum incalca a avea act de identitate cu fata si amprentele tale pe el,asemenea chiar de ar avea scris 666,cele 10 porunci dumnezeiesti care se stie caci si acum sunt obligatorii pentru crestini dar daca la evrei se cer respectate numai in fapta la crestini se cere si respectarea in fapta si respectarea in gand a acestor porunci. Iar legile statului in Romania nu impun nimanui sa faca fapte impotriva poruncilor lui Dumnezeu cu exceptia faptului ca nu se da liber de praznicele imparatesti dar poti sa iti iei concediu si asta ar trebui sa se remedieze,cu exceptia faptului ca se permit avorturile si cele hormonale care incalca porunca sa nu ucizi si cu alte cateva mici exceptii. Caci oare nu exista in Sfanta Scriptura ,capitolul 6,versetul 6 etc? Normal ca exista. Da ce cand iei actul de identitate scrii pe undeva sau semnezi pe undeva ca te lepezi de Hristos? Eu nu am vazut asa ceva. Dimpotriva pe pasapoartele vechi cu toate codurile lor era si o rubrica unde scria religia. Acum e o problema ca pe buletine nu e trecuta religia si aici chiar ar trebui sa intervina Sfantul Sinod al BOR ca sa se faca o rubrica unde sa se scrie religia. Si la fel si cu pasapoartele si cu permisele de conducere noi biometrice sa se faca o rubrica care sa scrie : religia. |
|
|||
|
|||
![]()
Momentan nu exista niciun semn al fiarei, exista doar niste pregatiri de ordin ceva mai special ptr. a obisnui populatia cu supravegherea ei cu ajutorul cipului continut in pasaportul electronic, valabil de la 1 ianuarie a.c.
Semnul fiarei il vei capata prin implantul injectabil al unui microcip in organism [frunte sau mana dreapta], implant fara de care nu vei putea face niciun fel de tranzactii economice [scuza, te rog, limbajul acesta economic, insa este limbajul meu de specialitate, asta fac la facultate, economie si mai ales, CONTABILITATE. R. |
|
|||
|
|||
![]()
@mihailt si BogdanF2
Nu dau 2 bani pe statul roman. Nu l-am votat, nu il consider ca fiind cel care imi protejeaza interesele si nici nu ma mai identific cu el. De fapt, ca sa fiu mai direct, consider statul roman ca fiind unul dintre dusmanii cei mai mari al acestui neam romanesc. Statul roman actual se face vinovat de tradare fata de neamul romanesc si sustine criminali in pozitii de conducere. Drept pentru care statul roman pentru mine e doar un talhar cu care am de-a face din cand in cand. Statul e baiatul rau. Asta nu se va schimba niciodata pana la sfarsitul timpurilor! Referitor la sa dai Cezarului ce e al Cezarului nu v-ati intrebat niciodata CE ARE Cezarul???? Moneda batuta de el. Atat si nimic mai mult. Al Cezarului nu e nici masina mea, nici casa mea, nici aurul meu, nici alimentele mele si cu siguranta mai putin numele meu. Insa moneda de aur era a Cezarului. Bancnotele actuale sunt datorii ale Cezarului fata de mine! Datorii pe care nu le ia in seama si din care mai imi fura cu hotul numit inflatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@eduardd
Aici vreau sa fie o discutie strict despre acte, semne antemergatoare si cand va veni timpul despre SEMNUL cel nenorocit. Referitor la comentariu, poti reciti ce am scris. Eu nu am spus nicaieri ca nu imi pasa. Imi pasa de ce face statul insa nu il recunosc. Daca vrei o analogie, imi pasa si de satana de ce face dar nu il recunosc ca fiind Dumnezeu. Hai te rog sa pastram discutia in perimetrul actelor si a semnelor. |
|
|||
|
|||
![]()
OK acum ca mi-am expus clar parerea despre ce inseamna statul (Cezarul) pentru mine haideti ca vreau sa discutam despre semnele antemergatoare SEMNULUI.
Asta e cu adevarat important pentru mine si pentru ceilalti crestini. Vreau sa va zic ca am pus aceste intrebari si aici: http://ro.altermedia.info/noua-ordin...#comment-65226 Eu sunt cel cu nick-ul Atent de pe forumul de comentarii. Daca urmariti o sa vedeti ca acela cu nick-ul RAZBOIINTRUCUVANT a dat un raspuns interesant. Din ce am cautat pana acum rezulta asa, CI-urile actuale si pasapoartele obtinute pana la 31dec2008 nu au cu siguranta cipuri sau coduri de bare cu 666. Noile permise de conducere au codurile de bare. Uite cum arata: http://img522.imageshack.us/my.php?i...misfatagc8.jpg http://img146.imageshack.us/my.php?i...isspatepl9.jpg Vad ceva cu codul de bare si la certificatul de inmatriculare: http://img265.imageshack.us/my.php?i...atspatetf8.jpg http://img354.imageshack.us/my.php?i...catfatatn4.jpg Daca are cineva un cititor de coduri ar fi interesant de probat pe cititor acel cod de pe permisul de conducere. Se poate face foarte usor la orice casa de marcat dintr-un magazin alimentar. Eu il cred pe Parintele Iustin Parvu care spune ca acceptarea unui act de identitate cu 666 e un pas in directia asta. In mod cert este! Cipul categoric este semnul satanei si cred ca mai sunt putini ani pana la treaba asta. Din ce am citit pe net, multi soldati din armata americana si britanica au deja acest cip. Si prin Australia cica sunt voluntari. E clar, prima data apare in tarile dezvoltate. Nu-mi place sa fac profetii dar cred ca aceasta criza despre care se vorbeste e legata de planul de inrobire mondiala. Vor aparea schimbari mari. De fapt, deja au aparut. Daca presedintele Americii este un negru si cel mai inalt om de pe pamant un chinez cu siguranta suntem aproape. Lasand gluma la o parte as dori ca aceasta discutie sa ii tina pe multi atenti, abonati-va la acest topic si ramaneti atenti la discutiile despre noile acte care urmeaza sa apara. E VITAL sa fiti informati si sa nu cedati presiunilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acum pe acte, CNP este la vedere, alaturi de nume. O forma de compromis s-a facut totusi prin acceptarea CNP pe buletine din plastic.
In Apocalipsa ni se spune sa nu acceptam in locul numelui de botez numarul de om al carui semn este 666. Stiind ca intreaga tehnologie de scanare a informatiei de pe coduri de bare se bazeaza pe 666, nu ne mai putem ascunde dupa deget. E clar ca in aceste conditii se impune sa recunoastem ca suntem crestini si sa spunem clar de ce nu acceptam aceste documente electronice. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O minune...Un om care cu credinta in Dumnezeu este acum viu | tigerAvalo9 | Generalitati | 32 | 04.05.2013 14:39:46 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
Cat de responsabili suntem de actele noastre? | victor.r | Nunta | 8 | 17.04.2008 19:12:35 |
|