Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2009, 18:22:35
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=silverstar;108874][COLOR=green]La Cotroceni este si va fi si-n următorii 5 ani, pana in 2014, un presedinte de care Romania are nevoie. Propuneti-i lui Dan Puric, daca va este asa de drag si pe plac, sa se faca preot si sa mearga la biserica si veti avea ocazia sa-l vedeti si sa-l auziti dumunica si-n zilele de sarbatoare. [/COLOR][COLOR=blue]Numai asta n-a avut Romania...[/[/COLOR]quote]

Doamne-ajuta!

Cand am citit am crezut ca a intrat BOC pe forum. In ultimii 60 de ani nu am avut parte de un conducator care sa priveasca destinul Romaniei dintr-o perspectiva crestin-ortodoxa. Basescu ar fi putut fi o varianta daca ar fi avut si realizari. Cand si-a vazut "pohta ce a pohtit" implinita (PD alaturi de PSD) la guvernare si-a pierdut o buna parte din sustinatori si, ceea ce a fost o vreme doar o banuiala, a devenit atunci o certitudine. Marinarul nostru pescuieste in ape tulburi.

Silverstar, tu nu ai inteles ca avem la "carma" tarii o masa compacta de indivizi fara nici un Dumnezeu? Inclusiv domnul presedinte. Nu ai inteles ca nu exista partide?

Pai, hai sa fim putini logici. Daca Basescu e presedintele PD-L, o fractie din aceasta minciuna, deci, DACA E CHIAR PRESEDINTELE unei parti a MARII MINCIUNI NATIONALE nu crezi ca ar fi cazul sa sari din barca lor si sa-i lasi se duca?

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 11.01.2009, 18:42:12
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Silverstar, tu nu ai inteles ca avem la "carma" tarii o masa compacta de indivizi fara nici un Dumnezeu? Inclusiv domnul presedinte. Nu ai inteles ca nu exista partide?
[COLOR=green]Știu foarte bine pe cine avem la conducere. Stiu cine ne conduce... Dar, ACUM - Băsescu este o necesitate! [/COLOR]
[COLOR=green]Imi pare rau ca nu pot spune mai mult![/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 02:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57