Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2009, 02:33:26
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Sa nu intelegem gresit aceste cuvinte ale Fericitului Augustin. nu se referea la asta....
De unde stii tu la ce se referea? Oare iubirea mea fatza de persoana de langa mine nu e tot iubire? Eu nu cred ca se referea doar la iubirea fatza de aproape, si chiar daca ar fi fost asa, iubita mea este tot aproapele meu. Iubirea inseamna libertate, iar libertatea inseamna viata, iar viata inseamna fericire....
Reply With Quote
Vechi 11.01.2009, 02:49:32
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
De unde stii tu la ce se referea? Oare iubirea mea fatza de persoana de langa mine nu e tot iubire? Eu nu cred ca se referea doar la iubirea fatza de aproape, si chiar daca ar fi fost asa, iubita mea este tot aproapele meu. Iubirea inseamna libertate, iar libertatea inseamna viata, iar viata inseamna fericire....
iarta-ma, nu am vrut sa fiu rea; dar cred ca vroia sa spuna ca daca iubim desarvasit, putem face ce vrem (ca atunci nu avem cum sa gresim); daca Il iubim pe Dumnezeu asa cu ne cere El iar iubirea aceasta pentru El ne va indemna si sa respectam poruncile Lui....), si pe aproapele nostru ca pe noi insine, atunci putem intr-adevar face ce vrem; dar cati din noi iubim asa? cati din noi cunoastem Adevarata Iubire la care se referea Fericitul Augustin?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
NUMELE LUI maria55 Exorcismul 47 29.01.2011 20:26:25
Numele Fiului lui Dumnezeu Florin-Ionut Generalitati 11 02.04.2010 12:41:10
In numele evreilor, Evreulcelales Iudaismul 72 05.01.2010 20:55:59
Crestini cu numele bmd Generalitati 9 22.07.2009 13:18:58