![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]PS: eu nu prea pot să-mi văd lungul nasului pentru că sunt cârnă... Ori si asta te deranjeaza? [COLOR=green]De ce nu-i ceri socoteala Administratorului pentru ca pe un forum crestin-ortodox a pus zambareti care se tavalesc de ras?[/COLOR] [COLOR=green]Ce bine-ar fi ca, indiferent de timp și loc, fiecare să-și vadă de interesele lui și să nu-l frământe ce se intamplă în ograda altuia...[/COLOR]
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
[COLOR=green]Este un citat, parca din cartea "1984", de[/COLOR] [COLOR=#008000]George Orwell[/COLOR]
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Lecturand toate postarile de mai sus, consider ca se potriveste a va reda un citat dintr-un volum de maxime si cugetari al autorului( mai putin cunoscut in alte parti ale tarii noastre) Ion Velican:" Intr-o lume murdara meseria de maturator nu este o cinste"
Lumineaza-ne , Doamne, cu lumina cunostintei Tale !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iata ce spune tot Parintele Iustin Parvu despre cele la care ai facut referire mai sus: "Biserica ar trebui sa invete de la acest artist, pentru ca reprezentantii ei se ocupa indeosebi cu pescuirea sufletelor din aceasta mare involburata a vietii, cu dobandirea sufletelor; si aceasta nu se realizeaza usor, dupa norme tipiconale, ci este o adevarata arta. Adeseori, domnul Dan Puric marturiseste ca [COLOR=blue]menirea dansului este sa mature poteca spre biserica[/COLOR]. Ei bine, a reusit sa faca acest lucru nu numai pentru el, ci pentru ceilalti care il urmeaza. El matura calea pentru viitor. Aceasta arta a Sf. Apostol Pavel, [COLOR=blue]de a te face tuturor toate[/COLOR], ajuta cel mai mult generatia de azi sa se intoarca la Hristos." Inteleg ce a vrut sa spuna Ion Velican, dar contextual nu se potriveste aici. Sensul corect al expresiei lui Dan Puric este relevat minunat de Parintele Iustin Parvu. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi place foarte mult maxima...
|
||||
|
||||
|
[COLOR=green]Aha, da! Multumesc mult! Nu am știut. [/COLOR]
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dan Puric | Agkelos | Generalitati | 37 | 08.02.2014 02:01:54 |
| Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 22:46:15 |
| Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 13:35:05 |
| Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! | mihailt | Generalitati | 1 | 30.05.2009 03:24:19 |
| Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 23:44:57 |
|
|