Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2009, 19:50:06
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Tu vorbesti de valori? Cu ce masura evaluiezi tu valorile? Stii tu cum trebuie sa fie o valoare?[/COLOR]

[COLOR=green]Uite asa se naste cultul personalitatii! Cand o mana de oameni ametiti de cineva care stie sa manuiasca cuvintele, stie sa manipuleze incep sa ridice osanale si sa scrie poezii... Vai de capul nostru romani, daca nici nu stim cum arata o valoare...[/COLOR]

[COLOR=#008000]De asta am ajuns de rasul și bancurile occidentalilor. [/COLOR]
Nu-mi vine sa cred ca poti sa te exprimi ca in ,,parlament,, pe un forum crestin ortodox ...dar asta-i alta treaba !Constat ca-l citezi pe Blair si asta ma face sa cred ca atitudinea ta ,fata de Dan Puric ,ar fi de fapt un act revolutionar...Vezi ca tot Blair a spus ,,Trebuie sa ne luptam din rasputeri ca sa ne vedem lungul nasului ,, E valabil si pt tine ..! In rest sanatate .. si nu te mai tavali de atata ras ia si tu exemplu de la DOMNUL IISUS - n-am citit nicaieri ca ar fi ras de cineva !
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 20:01:37
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Nu-mi vine sa cred ca poti sa te exprimi ca in ,,parlament,, pe un forum crestin ortodox ...dar asta-i alta treaba !Constat ca-l citezi pe Blair si asta ma face sa cred ca atitudinea ta ,fata de Dan Puric ,ar fi de fapt un act revolutionar...Vezi ca tot Blair a spus ,,Trebuie sa ne luptam din rasputeri ca sa ne vedem lungul nasului ,, E valabil si pt tine ..! In rest sanatate .. si nu te mai tavali de atata ras ia si tu exemplu de la DOMNUL IISUS - n-am citit nicaieri ca ar fi ras de cineva !
[COLOR=green]Unde l-am citat pe Blair? Care-i citatul?[/COLOR]

[COLOR=green]PS: eu nu prea pot să-mi văd lungul nasului pentru că sunt cârnă... Ori si asta te deranjeaza? [/COLOR]
[COLOR=green]De ce nu-i ceri socoteala Administratorului pentru ca pe un forum crestin-ortodox a pus zambareti care se tavalesc de ras?[/COLOR]
[COLOR=green]Ce bine-ar fi ca, indiferent de timp și loc, fiecare să-și vadă de interesele lui și să nu-l frământe ce se intamplă în ograda altuia...[/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 21:25:59
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

[COLOR=green]PS: eu nu prea pot să-mi văd lungul nasului pentru că sunt cârnă... Ori si asta te deranjeaza? [/COLOR]
[COLOR=green]De ce nu-i ceri socoteala Administratorului pentru ca pe un forum crestin-ortodox a pus zambareti care se tavalesc de ras?[/COLOR]
[COLOR=green]Ce bine-ar fi ca, indiferent de timp și loc, fiecare să-și vadă de interesele lui și să nu-l frământe ce se intamplă în ograda altuia...[/COLOR]
Nu ma deranjaza nici nasul tau,nici Administratorul,nici ca l-ai numit pe Dan Puric ,,mascarici,, .etc..acum chiar nu ma mai deranjaza nimik ! ce ma framanta ( o mica nelamurire) parca suntem totusi pe un forum nu in ogrda altuia asa ca ...mi-am permis sa-mi spun si eu o parere ! sorry.. in rest sanatate si .,.culmea, ma numesc Silvia .P.S. uitam ,pai citatul ,este: In vremuri de inselatorie universala...
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 21:31:28
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Revin cu ideea de citat <,in vremuri ale minciunii .universale.....n-am fost atenta ce-am scris
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 21:35:13
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Revin cu ideea de citat <,in vremuri ale minciunii .universale.....n-am fost atenta ce-am scris
[COLOR=green]Este un citat, parca din cartea "1984", de[/COLOR] [COLOR=#008000]George Orwell[/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 21:55:28
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Este un citat, parca din cartea "1984", de[/COLOR] [COLOR=#008000]George Orwell[/COLOR]
DA . era pseudonimul lui Eric Blair (sper ca-mi amintesc bine ) Eu am citit doar Ferma animalelor ...cu multi ,multi ani in urma ..in adolescenta..mi-a placut mai mult numele lui real.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 22:11:50
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Lecturand toate postarile de mai sus, consider ca se potriveste a va reda un citat dintr-un volum de maxime si cugetari al autorului( mai putin cunoscut in alte parti ale tarii noastre) Ion Velican:" Intr-o lume murdara meseria de maturator nu este o cinste"
Lumineaza-ne , Doamne, cu lumina cunostintei Tale !
Vechi 10.01.2009, 23:32:20
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
Lecturand toate postarile de mai sus, consider ca se potriveste a va reda un citat dintr-un volum de maxime si cugetari al autorului( mai putin cunoscut in alte parti ale tarii noastre) Ion Velican:" Intr-o lume murdara meseria de maturator nu este o cinste"
Doamne-ajuta!

Iata ce spune tot Parintele Iustin Parvu despre cele la care ai facut referire mai sus:

"Biserica ar trebui sa invete de la acest artist, pentru ca reprezentantii ei se ocupa indeosebi cu pescuirea sufletelor din aceasta mare involburata a vietii, cu dobandirea sufletelor; si aceasta nu se realizeaza usor, dupa norme tipiconale, ci este o adevarata arta. Adeseori, domnul Dan Puric marturiseste ca [COLOR=blue]menirea dansului este sa mature poteca spre biserica[/COLOR]. Ei bine, a reusit sa faca acest lucru nu numai pentru el, ci pentru ceilalti care il urmeaza. El matura calea pentru viitor. Aceasta arta a Sf. Apostol Pavel, [COLOR=blue]de a te face tuturor toate[/COLOR], ajuta cel mai mult generatia de azi sa se intoarca la Hristos."

Inteleg ce a vrut sa spuna Ion Velican, dar contextual nu se potriveste aici. Sensul corect al expresiei lui Dan Puric este relevat minunat de Parintele Iustin Parvu.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 13.01.2009, 00:33:14
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
...cu asta ai spus TOT.
Imi place foarte mult maxima...
Vechi 10.01.2009, 22:14:21
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
DA . era pseudonimul lui Eric Blair (sper ca-mi amintesc bine ) Eu am citit doar Ferma animalelor ...cu multi ,multi ani in urma ..in adolescenta..mi-a placut mai mult numele lui real.
[COLOR=green]Aha, da! Multumesc mult! Nu am știut. [/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 02:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 22:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 13:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 03:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 23:44:57