Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2009, 08:02:31
antoniap
Guest

Implicit

Am aflat ca in Forul Ortodox Roman se discuta despre necesitatea unei legi care sa apere drepturile crestinilor in aceasta privinta. Ar fi bine ca in cazul in care se ia hotararea de a se strange 100 000 de semnaturi in vederea propunerii unei legi, sa fim pregatiti pentru a o sustine. Cred ca o astfel de propunere ar trebui incurajata si prin intermediul acestui forum ortodox. Intr-un mod civilizat, ne putem apara si noi drepturile. Nu cred ca trebuie sa asteptam ca ierarhii sa faca primul pas. Suntem datori in fata constiintei noastre de crestini sa incercam sa ne aparam credinta intr-un mod demn si civilizat. ,,Lupta poate fi comuna, dar judecata va fi particulara." - spunea un mare duhovnic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic! ortodox4life Generalitati 49 14.08.2010 01:35:02
Semneaza petitia impotriva documentelor electronice ce contin microcip tot-Laurentiu Generalitati 61 13.08.2010 08:36:23
Calendar Electronic DaniUK Generalitati 0 17.08.2009 12:25:29
Pentru a calatori in UE nu e nevoie de pasaport biometric! mihailt Generalitati 3 26.02.2009 16:54:39