![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!! dragi si buni prieteni... in aceasta noapte sfanta,steaua sa ne calauzeasca pe toti ... doresc sarbatori in  liniste si bucurie tuturor membrilor acestui forum, mai vechi, mai noi, celor care ocupa un loc aparte in inima mea,tuturor dusmanilor mei declarati si nedeclarati, inclusiv celor ce mi-au adresat "urari" mai putin ortodoxe... le spun doar ca i-am iertat si le doresc un Craciun fericit!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sa ne bucuram impreuna!Va iubesc pe toti si va doresc tot binele din lume.Craciun fericit.Dorina

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Tu mi-ai ramas in memoria sufletului precum "fata cu chibrituri"! Craciun fericit !

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca impilniri duhovnicesti, iubire fata de aproapele si multa sanatate !  CRACIUN  FERICIT !  cu mult drag, icamilin

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Pe toti ii iubim ! ! !  Icamilin Sfantul Grigorie Decapolitul sa te ocroteasca de tot raul. Alexandra , sa traiesti sa-n floresti !

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Fie ca Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in suflet lumina si bucurie sfanta! sa va tina Domnul sanatosi si linistiti, si sa scrieti in continuare pe forum! mie imi foloseste foarte mult. chiar daca scriu rar, citesc mai tot ce se scrie si am mult de invatat de la voi!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Cristiboss sa ai parte numai de bucurii duhovnicesti ! Tu esti o marturie vie in sensul ca ai crezut cu putere in ajutorul Sfantului Grigorie Decapolitul, te-ai rugat si Sfantul te-a mangaiat. Ce bucurie am in suflet cand aud, citesc despre anumite persoane care realizeaza foarte clar cand primesc ajutorul cerut cu credinta. Sa ne bucuram impreuna de Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos !  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Domnul nostru Iisus Hristos s-a facut om si s-a nascut dintr-o fecioara simpla si smerita iar nu dintr-o fiica de imparat ,  intr-o iesle iar nu intr-un castel ca sa ne arate ca El este un Dumnezeu smerit! 

Asemenea ca sa ne arate ca ne iubeste si ne mantuieste in dar. Mai mult El Dumnezeul si Creatorul a toate , Cel ce a facut toate si tine toate a venit spre a ne sluji noua fapturilor Sale si pentru a ni se oferi in dar pe Sine adica Mantuirea! Sfanta Evanghelie de la Sfantul Apostol si Evanghelist Matei , capitolul 20: " 28.După cum și Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El și să-Și dea sufletul răscumpărare pentru mulți. "  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

LA MULTI ANI! tuturor, frati si surori intru Hristos, acum cu ocazia sarbatoririi Nasterii Domnului. Va urez multa sanatate si bucurii duhovnicesti.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

...in caz ca nu stiai.  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 15 | 12.04.2009 18:48:35 | 
| La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 25 | 13.01.2009 15:30:39 | 
| La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 18:32:06 | 
| La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 18:05:03 | 
| 
 |