![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
CEI CARE SE INTREABA CARE ESTE BISERICA ADEVARATA TRE SA CITESCA VERSETUL DIN NOUL TESTAMENT CARE SPUNE:[COLOR=blue]Spre sfirsitul vremurilor vor aparea hristosi mincinosi care vor spune la noi este Hristos ,DAR VOI SA NU VA DUCETI.adevarul nu este relativ ci este ABSOLUT,si este o persoana-IISUS HRISTOS.[COLOR=black]Cei care cred altfel sint batuti de vintul ispitelor si fac parte din categoria celor care [/COLOR][COLOR=red]SI-AU CLADIT CASA PE NISIP [adica nu pe credinta adevarata],SI VONTURILE SI VALURILE O VOR DARIMA.[/COLOR][COLOR=black]ESTE DECI IN JOC CASA SUFLETULUI TAU!!MARE ATENTIE ACI SI DOMNUL SA TE LUMINEZE!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ,CRESTINISMUL este Biserica lui Iisus Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
crestinismul cu dreapta invatatura ....si cine are dreapta invatatura ce biserica o detine? doar Biserica ortodoxa...restul ce faci cu ele daca fiecare are invatatura diferita asta inseamna ca ne difera pe toti nu?
|
||||
|
||||
![]()
Pana la urma ce vrem noi a demonstra si mai ales in fata cui ? Aceste discutii , fac mult mai mult rau decat va imaginati ! Este exact cum am fi pe un forum de matematicieni si vrem sa demonstram ca 1+1=2. Pentru cei ce nu au auzit sau nu vor sa auda de matematica , poti face cate demonstratii vrei, ca-ti racesti gura de pomana. Mult mai de folos sunt discutiile despre Invataturile Sf.Parinti si asupra celor cu real folos sufletului si a mintii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu zi tu niciodata asta.Lasa sa considere Dumnezeu asa.Niciodata nu mi-a placut sa zic ca lucrul meu e cel mai bun.Eu cand zic crestinism ma refer la ortodoxie si catolicism.Mi se pare mandrie sa zici ,noi,noi suntem cei mai drepti .Are cine sa ne judece. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai normal ca pentru fiecare cult in parte adevarul este absolut, este unul singur, dar avem mai multe culte, fiecare cu adevarul sau absolut. Privit din exterior, este cat de relativ se poate :) |
![]() |
Tags |
biserica ortodoxa |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 14:34:37 |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
|