![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va sfatuiesc sa faceti schimb de adrese si telefoane pe privat.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|
|||
|
|||
|
Este o idee buna.Iata ce va propun eu.Cei cere vrem sa ne dam adresa sau numarul de telefon in vederea unei intalniri sa le trimitem pe privat parintelui Adrian(Negroponte) care este preot misionar la biserica Sf.Ecateriana din Barlad,urmand ca dumnealui dupa anul nou sa se ocupe de aceasta intalnire.
Este persoana publica,este un parinte serios si cu evlavie.As mai propune sa ne intalnim la Iasi am vazut ca sunt multi din aceasta zona sau am putea gasi o manastire care sa aiba si loc de cazare pentru un sfarsit de saptamana. Este doar o propunere.Puteti sa o imbratisati sau sa o ignorati.Oricum tot prieteni ramanem!! |
|
|
|||
|
|||
|
dar ar trebui sa faceti un topic special pentru asta pentru ca nu toti intra pe acest topic,deci nu toti vor sti despre aceasta intalnire.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|
||||
|
||||
|
Alexandra, au fost topice in sensul asta al intalnirii destule. A deschis Mara un topic, Eduardd (Jenica) si au fost discutii si atat. Pe un topic am scris si eu si Negroponte in sensul asta. Sti cum e, la vorbe o gramada iar la fapte, ioc. Si mai este o problema, atunci can vrei sa ingropi o problema, faci multe comisii, precum in parlamen, numai ca aici faci mai multe topice cu aceasi tema. Eu personal am participat la o intalnire si vorba aceea ,vorbaria multa saracia omului. Fapte !
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Luati legatura pe privat cu Adrian (adminul) si el va "contabiliza" intreaga situatie, pentru ca altfel ne intindem prea mult in discutii. Eu personal ma supun majoritatii ( ziua, ora , locul ). Doamne ajuta !
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 17:21:19 |
| Romania,gradina Maicii Domnului | modele | Generalitati | 40 | 03.12.2009 17:36:00 |
| Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 12:01:12 |
| Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 11:32:52 |
| Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 06:04:38 |
|
|