![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma bucur de acest topic. Marturisesc in primul rand ca am un "cult" deosebit fata de cei care au murit in decembrie 89 pentru libertatea noastra religioasa. Pentru mine anul 1989 a reprezentat un an de cotitura in viata mea, am auzit si eu despre Dumnezeu dincolo de familie si biserica, in scoala.
Cinste acestor martiri si Dumnezeu sa-i ierte. |
|
||||
|
||||
![]()
...nu aveam decat 4 ani atunci... dar imi aduc perfect aminte cum tata era cu pusca in spate pe langa bloc... vedeam mii de flame si auzeam mii de impuscaturi... In Brasov locuiesc aproape de uzina de armament "CARFIL" si era mereu teama ca cineva va arunca in aer uzina... ne ascundeam pe dupa mobila si stateam ghemuiti prin casa ca nu cumva sa ne impuste careva... au murit multi impuscati in propria casa stand chiar la masa sau in pat dormind... erau adevarate lupte "teroriste"... si era atat de dramatica acea cantare a lui Valy Sterian "Vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni"... sau melodia aceea de la Vanghelis... era mereu la radio... cand o ascult imi apar toate in minte ca un film... eram mic, dar memoria vizuala era vie la acea varsta... toti copii din bloc eram ingroziti... dar stiu ca a trecut... CRUCEA LUI HRISTOS A BIRUIT DIN NOU prin jertfa a mii de oameni nevinovati!!! Dumnezeu sa ii Odihneasca in sanurile lui Avraam!!! AMIN!!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
21 decembrie 2012 | Florin-Ionut | Vrajitoria | 118 | 08.02.2011 09:48:38 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
1 Decembrie (ziua rominilor) | praxis | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 04.12.2008 04:03:04 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|