![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si eu cunosc preot vazator cu duhul si este un om deosebit.Nu isi face reclama,dar va dati seama ca oamenii discuta intre ei si au ajuns sa il caute din ce in ce mai multi.
Nu inteleg de ce ati sarit asa,lucrurile astea nu atat de iesite din comun,din punctul meu de vedere si aceste abilitati nu sunt detinute doar de anumiti preoti.Vorbim de persoane cu un nivel spiritual foarte inalt.Ceea ce ei vad,am putea ajunge sa vedem si noi(astfel de daruri se afla in fiecare,pentru ca fiecare suntem facuti dupa chipul si asemanarea Celui de Sus) daca ne-am deschide in totalitate sufletul. |
|
||||
|
||||
![]()
Si inca ceva:de ce spuneti ca aceste persoane ar trebui sa stea in umbra?Ei au venit aici sa deschida ochii oamenilor,sa ii ghideze,nu sa taca,pentru ca atunci toate acele daruri dobandite sunt inutile!Una este sa fii smerit,umil si sa nu faci caz sau sa incerci sa obtii anumite foloase dupa urma acestor abilitati si alta este sa tii doar pentru tine lucrurile care iti sunt dezvaluite.
Oare si Isus ar fi trebuit sa taca? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca toti sunteti atat de drepti,vin sfintele șarbatori,haideti sa dam fiecare cate putin de la noi sa-i ajutam cat putem pe acei copi necajiti,haine,hrana,etc
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta si ierta ti!referitor la acest parinte vazator cu duhul.....unde este in bacau?undel pot gasi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bucurii.. |
|
|||
|
|||
![]()
Va scriu si eu o intamplare legata de un parinte.Concluziile le trageti singuri.Eram acum 2 ani si jum cu sotul meu in vizita la parintele respectiv pe care nu-l vazusem de vreo 5-6 ani.Am vb cu el mai multe si spre final i-am spus ca sunt insarcinata si ca dupa ce se vazuse clar la ecografie doctorul ne spusese ca vom avea fetita.La plecare luam binecuvantare de la el iar parintele ne ureaza:Sa aveti un baietel sanatos,cu toate ca noi ii spusesem ca va fi fetita.Astazi se implinesc doi ani de cand minunea noastra,Marian,a venit pe lume asa cum a spus parintele un baietel sanatos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...si matusa mea la fel a patit... dar cu Pr.Iustin Parvu! Apoi la a doua sarcina era torturata de sotul ei ca sa il avorteze, nu a putut sa mai ajunga pana la Pr.Iustin (e din zona matusa mea) dar a trimis printr-o vecina un pomelnic, si pr.Iustin cand a luat pomelnicul in mana l-a citit si i-a spus acelei doamne: "Spune-i X ca va avea o mare bucurie cu nasterea unui baietel de care se va bucura si sotul parandu-i rau ca voia sa fie avortat!" si a ramas muta acea doamna si a venit si i-a spus matusii mele... da asa e, a nascut pe DAVID un baietel MINUNEA lui Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]()
Un Parinte vazator cu duhul- Parintele Arsenie Papacioc- verificat cele spuse.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
stiti cumva unde l pot gasi pe acest parinte din bacau?sau cum il cheama?
|
|
||||
|
||||
![]()
Un duhovnic inainte-vazator sta in "umbra"... numai Dumnezeu il face cunoscut, "caci lumina este pusa in sfesnic ca sa lumineze nu sa fie pusa sub obroc!" Avem nevoie de duhovnici, asa este, dar mai multa nevoie avem de UCENICI care sa fie ASCULTATORI, de aceea ni i-a Dumnezeu pe duhovnicii pe care ii mai vem, ca nu ii ascultam! Nu facem ce ni se spune! La ce sa mai tina Dumnezeu asemenea Duhovnici Mari daca nimeni nu ii mai asculta???
Sa fim noi cei mai Buni, apoi ne va da Dumnezeu si Duhovnici ca sa fim DESAVARSITI!! Apoi Lumea de azi nu-i mai cauta pe acestia cu duh smerit ca sa ia vindecare, sa se foloseasca, ci vin cu gand de ispitire... de ghicire... cred in ei ca in "clar-vazatori"... Asa vin si la Pr.Theofil de la Sambata multi sa le "ghiceasca" nush ce prostii... ca au auzit ca este "clar-vazator"!!! Nu va spun mai multe!!! Dar sa fim seriosi, si sa ii lasam pe duhovnici fara "reclama" ca o facem degeaba, mai ales daca NU ESTE VOIA LUI DUMNEZEU!!! Sfintii din pustie fugeau tot mai in adanc sa fuga de oameni... dar "Lumina nu poate sta in obroc" si erau cautati de oameni... cu cat fugeau mai in adancul ei, cu atat trimitea Dumnezeu mai multi oamneni... Dar NU la oricare din pustie, ci la cei ALESI!!!si asta numai Dumnezeu descoperea in CHIP TAINIC!!! Sa fiti binecuvantati!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vazatori cu duhul | Hartford | Generalitati | 65 | 21.01.2020 18:34:05 |
caut preot vazator cu duhul | sunsray | Preotul | 23 | 19.12.2011 09:03:43 |
duhul lumesc | Ioana-Andreea | Generalitati | 2 | 17.07.2010 01:18:20 |
Duhul Evanghelic | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 45 | 28.09.2007 20:25:56 |
|