![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma ca ma bag, dar ai cerut pareri nu verdicte:)
Si pe mine m-a obsedat o vreme ceva in care in strafundul inimii credeam (era legat de rolul meu pe pamant, mai ales in viata religioasa). Totul s-a spulberat in momentul in care a aparut o unda de smerenie. A fost ca o palma de trezire si de scoatere din orbire. Deci eu chiar cred ca smerenia (daca o ai sau nu) iti va da raspunsul. Parerea mea e ca lui dracu nu-i convine ceva si incearca sa te pacaleasca. (M-a amuzat partea cu seful Sfintilor Ortodocsi... da ce, is asa prapaditi saracii de e nevoie sa se nasca unul mai breaz ca sa le fie sef? Oare nu L-au avut si il au pe Hristos? Tot traiesc cu convingerea ca in Cer ierarhia e ceva mai subtila ca aici, adica, in smerenia lor toti sfintii i-au vazut pe ceilalti mai mari si s-au vazut pe ei cei mai mari pacatosi.) |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt doua posibilitati: esti un troll sau ai probleme de perceptie a realitatii.
În al doilea caz, dracii pot crea lumini ca cele vazute de tine iar Dumnezeu e Fiinta care exista din veci, care stie toate, ori tu nu stii nimic. Iar ca sa fii sfânt trebuie sa traiesti ca un sfânt, nu e un titlu. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai Edi, tu ne ceri sa fim de acord cu aberatiile? Ai grija, nu mai continua sa crezi asemenea lucruri. Vei ajunge intr-o zi sa crezi ca nu esti tu. Sau poate doresti sa vezi, daca suntem capabili sa scriem la orice topic. Suntem, dar nu uita ca la un mormant mergem cu lumanari, nu cu prajituri. Asa ca mare grija la ce postezi. La lucruri care nu au nimic in comun cu viata duhovniceasca, nu putem veni cu bratele deschise.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Minune!!! | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 187 | 19.12.2012 18:02:23 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
|