Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2008, 12:39:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Ma recunosc mult in cele ce scrii, Dorina draga, dar in plus fata de tine, mai am si madrie, care nu vrea sa ma lase; cat despre pacate, nu pleaca ele cu una cu doua, caci are grija cel viclean sa ne intinda curse la tot pasul. E un drum anevoios, pe care doar Dumnezeu il desavarseste. Noi doar sa perseveram.
Poate faptul ca suntem mai apropiate ca varsta.In ceea ca priveste mandria...cine n-o are!
Roaga-te la bunul si milostivul Dumnezeu sa-ti dea umilita si-ti va da, dar,nu sunt sigura ca-ti va placea ce vei primi.Ada-ti aminte de topicul cu care am intrat eu pe forum........
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 13:43:16
eduardd
Guest

Smile

Sa ne departam de oameni cu trupurile dar sa ne apropiem cu Inimile.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 13:59:01
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit parere

Am citit topicul si ma bucur ca si astazi am mai invatat ceva ....putinul care sper sa-mi foloseasca atunci cand voi intra in contact cu anumite persoane din jurul meu..Cateodata adun multe in sufletul meu si mi-as dori sa stiu ca cei din jur ma asculta si imi spun o vorba buna , atit si nimic mai mult......dar sant unii care numai stiu ca o vorba buna spusa din suflet, o mica incurajare ...da omului forta sa mearga mai departe.....sa lupte cu propriile pacate....
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 14:15:10
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Sa ne departam de oameni cu trupurile dar sa ne apropiem cu Inimile.
Frumoase cuvinte, Jenica: Dragoste dezinteresata.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 19:51:24
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Frumoase cuvinte, Jenica: Dragoste dezinteresata.
Multumesc anca! Uneori inima tasneste.....
Reply With Quote
Vechi 28.11.2008, 14:12:51
Anca-Miha
Guest

Implicit Smerenie

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Poate faptul ca suntem mai apropiate ca varsta.In ceea ca priveste mandria...cine n-o are!
Roaga-te la bunul si milostivul Dumnezeu sa-ti dea umilita si-ti va da, dar,nu sunt sigura ca-ti va placea ce vei primi.Ada-ti aminte de topicul cu care am intrat eu pe forum........
De cand I-o cer, mi-o tot da. Nu-mi place, ca imi raneste mandria, dar nici nu o resping, ci caut sa-i patrund sensul. Vorba psalmistului: " Intru necaz m-ai desfatat!"
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
..intre oameni bunavoire! andreicozia Generalitati 14 02.08.2014 18:37:45
Procesiune de 9 milioane de oameni Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 5 15.01.2013 09:32:15
Biserica nu se sprijina pe oameni dorinel78 Intrebari utilizatori 5 19.05.2010 09:21:55
Oameni fosforescenti andreicozia Generalitati 9 06.05.2010 22:23:22
iubire de oameni zaharia Umanitare 5 25.09.2007 21:44:09