![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
imi raspundeti, va rog,la intrebarea: Copacii au suflet?ma gandesc ca din experienta dvs. ecologista ne puteti informa corect nu "eronat" cum zic dogmele...Va multumesc.
|
|||
|
|||
|
Va multumesc..nu am vazut raspunsul cand am trimis mesajul...cat despre criminalii in serie nu cred ca puteti zice ca au omorat din placere...
|
|||
|
|||
|
cat despre "daca vreti parerea mea personala" -categoric pe aceasta o vroiam ca dogmele nu sunt si opinia dvs...din cate observ...
|
||||
|
||||
|
Toti cei care se ocupa de plante stiu ca ele simt.Sunt extrem de receptive la muzica,la iubire,se misca,doar ca in ritmul lor mult mai lent.
A existat si un experiment,nu mai stiu sa va spun exact unde prin care s-au masurat cu un aparat special vibratiile produse de copaci.Cand unul din copaci era taiat,ceilalti simteau si intreaga padure incepea sa vibreze intr-un mod anume. Intrebati,repet,pe oricine se ocupa de plante si va va spune fara nici un dubiu ca si plantele simt! |
|
|
||||
|
||||
|
"cat despre criminalii in serie nu cred ca puteti zice ca au omorat din placere..."-cum sa nu?!
Eu spun sa va informati!Unii prin crima simt inclusiv placere sexuala.Mai documentati-va in acest sens. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu dom-le nu au pe Dumnezeu in ele vietuitoarele ca plantele si animalele.
Nimeni nu are pe Dumnezeu in el in fiinta. Bine primesc lucrarea lui Dumnezeu cea de viata facatoare. Iar Harul sau lucrarile indumnezeitoare a lui Dumnezeu pot sa o primeasca numai ingerii si oamenii. Iar ca sa poata primi Harul trebuie sa fie fapturi rationale care au liber arbitru,ratiune etc etc. Animalele nu au ratiune ci actioneaza dupa instinct. |
|
|
||||
|
||||
|
Dumneata spui ca nu,eu spun ca nu exista nimic din creatia Sa lipsit de El!A-I batjocori creatia,inseamna a-l batjocori pe insusi Dumnezeu!Asta este parerea mea!
|
|
|
|||
|
|||
|
in masura in care oamenii omoara din placere pot zice ca si animalele omoara din placere... imi aduc aminte ,cand eram si eu micut, am fost la bunici si aveau o pisica... au mers sa scoata cartofi si m-am dus si eu cu pisica pe camp cu ei... cand am ajuns i-am dat drumu pisicii si dupa un timp pisica a inceput sa prinda soricei...a prins cat a prins... o fi mancat,cred,cat o fi mancat...dar dupa un timp a inceput sa prinda soareci , sa ii omoare si sa ii lase pe camp aiurea...
ce zice geo e adevarat...si cred ca va poate zice si d-lui ca animalele nu au suflet ... Creatia inafara de om nu are suflet dar il are pe Dumnezeu in ea...daca ai bunavointa sa intelegi e f bine..daca nu inseamna ca "hiar ai alta sfera"...
|
|||
|
|||
|
"chiar ai alta sfere"
|
||||
|
||||
|
Citat: