![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]()
Noi toti ! Cel ce nu iubeste natura , florile, animalele , are sufletul pustiit. Acolo unde florile abunda in casa cuiva sa fiti sigur ca acela il iubeste cu adevarat pe Dumnezeu, iar floarea , planta de nu-i iubita , piere se ofileste, precum sufletul neiubitor si impietrit.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3n31Y3Eeqic
Draga domnule,daca dumneata consideri acela un argument "solid",atunci le voi folosi si eu pe ale mele.Si anume:consider ca Dumnezeu isi iubeste intreaga creatie,care cuprinde pe langa oameni si animale,plante si absolut orice constituie natura. Consider ca o parte de dumnezeire se afla in orice particica a acestui univers.Suntem parte dintr-un intreg si totul trebuie sa coexiste in armonie.Daca restul intregului este afectat,inevitabil vom fi si noi. Batjocorind sau inchizand ochii la batjocorirea acestei creatii,ne facem partasi la distrugerea ei. Dumnezeu trebuie privit cu sufletul,dar eu vad ca multi de aici il privesc printr-un ciob de sticla sparta si spun ca acela este adevarul si ca l-au gasit pe Dumnezeu. Nici nu e de mirare ca o mana de oameni influenti fac legea pe acasta planeta,restul au mintile spalate intr-un fel sau altul si pot fi manipulati cu usurinta,in asa fel incat sa nu mai stea nimanui in coaste! |
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate Ovidiu,ma scuzi...nu am citit eu atent.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Noi toti ! Cel ce nu iubeste natura , florile, animalele , are sufletul pustiit. Acolo unde florile abunda in casa cuiva sa fiti sigur ca acela il iubeste cu adevarat pe Dumnezeu, iar floarea , planta de nu-i iubita , piere se ofileste, precum sufletul neiubitor si impietrit."-ma bucur ca sunt printre voi si oameni cu sufletul deschis.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc,cristiboss56!
Am intrat pe pagina ta si m-am uitat peste albume.Ce sa spun...un mic coltisor de rai!:) "Cautam minuni neancetat, dar uitam si trecem nepasatori pe langa ele , zi de zi. Vrem sa-L vedem pe Dumnezeu, dar atat de orbi suntem incat nu ne dam seama ca-L vedem efectiv, zi de zi !"- ai mare dreptate!Mi-as dori sa poata vedea asta din ce in ce mai multi oameni! |
|
||||
|
||||
![]()
Unul din Acatistele cele mai frumoase pe care le am este si acela "Slava lui Dumnezeu pentru toate"din care reproduc cateva randuri : Slava Tie Celui ce mi-ai aratat frumusetea universului ; Slava Tie pentru sarbatoarea vietii ;Slava Tie pentru mireasma lacramioarelor si a trandafirilor ; Slava Tie pentru dulcea felurime a poamelor si a fructelor ; Slava Tie pentru dimantina sclipire din roua diminetii; Slava Tie pentru surasul unei desteptari senine ; Slava Tie pentru viata pamanteasca, prevestitoare a celei ceresti ;Slava Tie Celui ce scoti din negreala pamantului diversitatea culorilor, gusturilor si mirezmelor ; Slava Tie , ca ne-ai inconjurat cu mii si mii de fapturi ; Slava Tie si sarut cu evlavie urma pasilor Tai nevazuti ;Slava Tie pentru nadejdea frumusetii ideale, nemuritoare si vesnice ; Slava Tie Dumnezeule , in veci ! + ( cuvintele sunt de prisos).
|
|||
|
|||
![]()
ai dreptate ...scopul vietii nu e pastrarea naturii;trebuie sa o pastram cat mai nealterata dar principalul scop ar trebui sa fie altul...
|
|||
|
|||
![]()
Foarte buna intrebare!
Eu cred ca nu doar ecologistii trebuie sa se ocupa,ci noi toti,noi cei care suntem oameni si stapanim,pe perioada vietii,pamantul;"flora,fauna si intreg Terra".pentru ca ne pretindem oameni si mai mult decat atat,Slujitori ai Celui care a creeat toate acestea.Deci,in primul rand din respect pentru credinta noastra trebuie sa protejam toate acestea,se impune de la sine,si-n al doilea rand pentru ca,de fapt stirpindu-le in picioare,ne taiem creca de sub aceleasi picioare,caci toate acestea reprezinta un ecosistem care ne avantajeaza numai daca il respectam cum se cuvine. Dar nu suntem nici pe departe credinciosi,ci niste avari,poate ca mai avari decat a putut concepe insusi Dumnezeu cand a creeat toate acestea,altfel poate ca ne-ar fi dat sa ne ajunga...ca nu ne mai saturam de atata profit si de atata distrugere,uneori creeata doar din placere.Si mai grav! La acest capitol,no comment!N-am inteles niciodata cum poate exista atata foame pe pamant,in timp ce 2%dintre oameni detine toata hrana omenirii...cum poate sa o suporte?Nu este prea mult pentru ei?Nu!,pentru ca omul nu are limite,dar animalul Da,si ma intreb uneori,de ce ne-a fost data oare aceasta superioaritate a ratiunii,ca sa ne inalte sau ca sa ne doboare,caci noi,NE TOT AFUNDAM IN NEPASARE!!!!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curiozitate | Zeytin | Botezul | 2 | 11.02.2013 22:59:22 |
curiozitate | soulonfire | Generalitati | 5 | 02.10.2011 21:59:41 |
o curiozitate | roxicka | Generalitati | 6 | 13.09.2010 17:56:18 |
CURIOZITATE | Clausemi | Generalitati | 26 | 05.07.2008 08:54:07 |
|