![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]De ce sa gandim negativ, de ce sa vedem numai raul cu mintile, cu imaginatia noastra? Asa distrugem lumea... Doar gandind-o/imaginand-o in cataclisme... Nu crezi ca purtandu-ne omeneste, gandind pozitiv, schimbandu-ne comportamentul, incercand sa devenim mai buni si mai toleranti, am imbunatati si starea pamentului, a universului? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]De ce crezi tu ca e o solutie sa ma apuc de plans ca vine sfarsitul lumii (asta imi aminteste de drobul de sare!...) si sa accept - pasiv, acest lucru ca pe un dat, fara sa lupt, fara sa vad ce e de facut ca sa nu se intample? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [COLOR=green][SIZE=3]Am mai intrebat: Care Tata isi distruge creatia?[/SIZE][/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi si tu ce intorsatura si ce pacate face creatia Sa. |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]Tu ai facut vreodata ceva pentru ca OMUL, aceasta minunata creatie a lui Dumnezeu, sa nu mai greseasca, sa nu mai traiasca in pacat? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Ori, ameninti cu iadul si sfarsitul lumii si crezi ca ai facut un bine? Nu, in felul acesta nu faci bine, ci mai mult inraiesti![/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Dumnezeu se intristeaza cand vede ca noi ne omoram intre noi,pacatul e la ordinea zilei ,credinta cat mai mica,numai este respect ,crime ,atentate,razboaie toate isi face omul cu mana lui iar cand Dumnezeu vede asta este maniat,crezi ca este fericit? Daca eram un neam de credincios si era mai multa iubire pe Pamant poate era altfel.Si in Apocalipsa zice,ca inainte de venirea sfasitului vor fi multe secete,razboaie,crime,violuri,nu se va mai tine cont de nimic.Nu crezi ca unele semne s-au implinit sau numai au mult pana sa se implineasca.Este total absurd sa gandesti ca Dumnezeu o sa ne lase pe Pamant mereu pentru ca ne iubeste.Ne iubeste,dar trebui sa il iubim si noi pe el si sa dispara pacatul care pana acum nu mai inceteaza sa apara cat mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Psalmul 1 1.Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioșilor și în calea păcătoșilor nu a stat și pe scaunul hulitorilor n-a șezut; 2.Ci în legea Domnului e voia lui și la legea Lui va cugeta ziua și noaptea. 3.Și va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa și frunza lui nu va cădea și toate câte va face vor spori.4.Nu sunt așa necredincioșii, nu sunt așa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe fața pământului. 5.De aceea nu se vor ridica necredincioșii la judecată, nici păcătoșii în sfatul drepților. 6.Că știe Domnul calea drepților, iar calea necredincioșilor va pieri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si consideri ca cineva are dreptul sa ma condamne daca eu nu cred in rai, iad sau in sfarsitul lumii? Si am adus si argumente.
De ce sa gandim negativ, de ce sa vedem numai raul cu mintile, cu imaginatia noastra? Asa distrugem lumea... Doar gandind-o/imaginand-o in cataclisme... Nu crezi ca purtandu-ne omeneste, gandind pozitiv, schimbandu-ne comportamentul, incercand sa devenim mai buni si mai toleranti, am imbunatati si starea pamentului, a universului? De ce crezi tu ca e o solutie sa ma apuc de plans ca vine sfarsitul lumii (asta imi aminteste de drobul de sare!...) si sa accept - pasiv, acest lucru ca pe un dat, fara sa lupt, fara sa vad ce e de facut ca sa nu se intample? Am mai intrebat: Care Tata isi distruge creatia? Foarte frumos spus,"care Tata isi distruge Creatia?",si apoi,intr-adevar,pasiunea pt cataclisme,pentru razboaie si crime nu este prea sanatoasa.Apoi,daca citit cu atentie Apocalipsa,veti vedea ca multe de acolo nu se mai implinesc,pentru ca asa cum ninivitenii s-au pocait la propovaduirea lui Iona,asa si lumea,se pocaieste la propovaduirea noilor prooroci,care sunt acesti oameni simpli care canta iubirea,care ne incanat cu muzica lor,cu creatiile lor de orice fel. Dragii mei,am vazut un concert,in care peste 1 mil de oameni plangeau si cantau la o melodie de dragoste,dar nu o melodie dulceaga,ci o melodie in care lumea ii spune lui Dumnezeu ca il va iubi vesnic. Aceasta este pocainta publica pe care a facut-o lumea de mult,si o face in continuare,de aceea nu va mai fii nici un Antihrist,nu vor mai fii acele grozavii proorocite daca lumea nu se pocaia. Acum,noi orotodocsii facem si noi o pocainta publica?Ii spune si noi lui Dumnezeu public pacatele noastre,ii spunem ca-l vom iubi vesnic.Noi o facem mai in ascuns,dar vrea de la noi Dumnezeu sa strigam si noi ca si protesatntii,ca si catolicii care zic inaintea Liturghiei in cor"am gresit din vina mea,din vina mea,din prea mare vina mea".Asa zic ei,protestantii plang in cor la concerte,ramane ca si noi ortodocsii sa adoptam o atitudine ca alor,adica sa ne punem cenusa in cap,public,si sa recunoastem cate grozavii am facut,cati prunci nevinovati am ucis,cat am furat,inselat,mintit,cat ma distrus creatia lui Dumnezeu,ca era sa ramanem far paduri si lacuri. Sa facem si noi ca ninivitenii,sa ne dam jos de pe tronul mandriei noastre si nu in particular,ci public,asa cum suntem noi pe acest forum,sa avem curajul sa spunem ce am gresit,sa ne facem de ras public,caci numai as ne vom mantui si noi ca neam.. Am sa va dau un exemplu de concert in care protestantii fac un fel de spovedanie publica si-i declar dragsote vesnica lui Dumnezeu http://www.youtube.com/watch?v=JFPcMlNml0s |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici nu e vorba de alte de alte pareri sau idei despre Ceausescu sau despre Hitler ci despre Dumnezeu Cel care te-a facut. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fara asta este o dragoste falsa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|