Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2008, 14:31:51
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Fereasca Dumnezeu! Si spun asta cu toata raspunderea si seriozitatea. Vad ca nimeni din cei care se dau mari credinciosi crestin-ortodocsi nu abordeaza problemele cu care se confrunta ortodoxia. [/COLOR]
[COLOR=green]Am vazut bataie intre preoti la Ierusalim. S-au batut preotii cu lumanari si carti sfinte. Am deschis si subiect dar a fost ocolit. Daca preotii nostri crestin-ortodocsi fac asa ceva in Sfanta Biserica, atunci sa nu ne mai miram ca miile de credinciosi se calca in picioare la pomeni, la sfintele moaste ori la inaugurari de noi lacasuri. Nu vi se pare anormal ca politistii si jandarmii sa stea sa-i pazeasca pe credinciosi ca sa nu se omoare intre ei? Asta numiti Dvs credinta? Asta e barbarie, lipsa de educatie si lipsa de respect fata de aproapele. [/COLOR]
[COLOR=green]Vad ca ocoliti aceste subiecte care nu ne onoreaza pe noi, crestin-ortodocsii, dar asta nu inseamna ca situatiile jalnice prezentate nu exista.[/COLOR]
[SIZE=4]Da! Dumnezeu sa ma ierte! Am gresit! ORTODOXIA NU ARE CUM SA MAI DEVINA UNIVERSALA [COLOR=magenta]PENTRU CA ESTE DEJA UNIVERSALA !!![/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 14.11.2008, 09:43:05
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Sa nu-l uitam pe Valeriu Gafencu, cel despre care povesteste Ioan Ianolide in "Intoarcerea la Hristos". Un Sfant si Martir al inchisorilor, care s-a invrednicit de la Dumnezeu sa stie dinainte cand va trece la cele vesnice. Cititi cartea, merita efortul!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii inchisorilor alynnna Mari Duhovnici si predicile lor 283 23.08.2015 15:44:00
Sfintii inchisorilor Adriana Cluj Calugarul 23 17.07.2012 03:07:23
Sfintii inchisorilor comuniste doctor_faustus Biserica Ortodoxa Romana 0 16.12.2010 20:48:29
Sfintii Inchisorilor Hartford Generalitati 9 18.07.2009 15:04:53
Serial Sfintii Inchisorilor Cezarina Stiri, actualitati, anunturi 6 18.10.2007 16:24:48