![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce ma intrebi , doar ar trebui sa stii clar aceste lucruri doar esti crestin ca si mine. Orce crestin ar trebui sa stie originea crestinismului si faptul ca el s-a nascut in sanul iudaismului. Crestinism autentic a fost desigur pana la crestinarea unor oameni , care RENUNTAU , greu la practicile lor pagane si superstitii , in favoarea ,,crestinismului,, care le cerea tocmai lucrul asta. Si in ziua de azi eu zic ca avem ,,crestinism autentic,, . Ma gandesc ca ei trebuie sa fie , aceia care se iubesc cu adevarat unii pe altii , cum spunea insusi Hristos. Pai oare cuvintele lui Ioan din cartea Apocalipsei care este o carte a sperantei pentru crestini ,, Si am vazut o mare multime , sau gloata de oameni , din toate popoarele , limbile,, nu inseamna oare ca ,,, crestinii trebuie sa fie niste oameni din toate popoarele care se iubesc cu adevarat indiferent de limba vorbita? Eu cred ca da .
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu rade ,,crestinule,, ca din pacate e TOCMAI invers , de cum crezi tu, asa ca ,,mai citeste daca nu crezi si chiar vrei cartea lui Gabriel Gheorghe ,,Studii de cultura si civilizatie romaneasca,, si o sa vezi motivele paganizarii crestinismului. Sa ne ascundem dupa deget ca nu s-a intamplat asa ceva in Istorie daca s-a intamplat. Oamenii sant supusi greselii asa ca,,,Sau daca vrei si ai de unde procura , carti de Etnografie , ele spun clar originea multor sarbatori si practici si simboluri din Traditia Bisericii noastre stramosesti .
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici tu nu cred ca ai citit sau a ajuns vreodata in mana ta vreo carte despre spiritualitatea stramosilor nostri , sau vreo carte de Etnografie. Nu ma mir atunci. Fals este ceea ce crezi tu ca e adevarat si se stie de mii de ani. Dar argumentele istorice si nu numai arata contrariul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că atunci când bate vântul, dacă nu ai orientarea corectă, te stropești. Tu ești foarte ud...
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu spui asa ca eu sant ,,ud,, atunci tu esti ud leoarca . Si probabil dupa mintea ta este ud si Nicolae Densusianu, si renumitul etnolog preot Simion Florea Marian , si Etnologul Romulus Vulcanescu, cu lucrarea lui ,,Mitologie Romana,, si altii si altii. Si asta doar pentru ca toti , chiar daca sant crestini ortodocsi , spun in lucrarile lor , lucruri care din pacate sant contrare invataturii Bisericii Ortodoxe. Doar ca lucrul asta nu il vad multi care au ajuns sa citeasca si sa aiba in biblioteca lor astfel de carti. Sau nu este necesar sa aiba ,,crestinul,, astfel de carti in biblioteca personala? . Asta depinde de cultura generala a fiecaruia dintre noi , ca nu e obligatoriu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corut macar are o pagina pe Wikipedia. Citat:
![]() Citat:
Insa asta demonstreaza cat de putin stii despre Biserica care e altceva. Sau tu nu crezi ce scrie in Sf. Scriptura ca "Nici portile Iadului nu o vor birui"? Citat:
Sa vedem, citate, lucrare, autor, editie, editura, pagina, sa vedem daca tu ai habar macar despre ce vorbesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca altfel, sectarii nu prea au credibilitate pe aici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Esti bestial, pur si simplu. "Mictiunea impotriva vintului produce mirosuri inacceptabile in o societate civilizata" - anonim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|