Citat:
În prealabil postat de getagrip
La prima intrebare nu am ce sa-ti raspund, intrucat nu am emis nicio judecata cu privire la copiii altora, ci la ai mei si la ideea ta si a celorlalti habotnici cum ca religia ar trebui sa fie obligatorie.
|
Minti fara rusine! Iata ce ai scris in chiar primul tau mesaj:
”In cadrul invatamantului obligatoriu, copiii au nevoie de cunostinte care sa ii ajute in viata, nu de povesti cu balauri vandute pe post de adevaruri.” Si pentru a doua oara: unde exact am spus eu ca sint in favoarea impunerii cu forta a vreunei materii?
Citat:
A doua intrebare n-o prea inteleg, poate ar trebui s-o formulezi mai bine. Ma intrebi daca cele doua sunt materii optionale? Nu stiu.
|
Cita modestie! Nu crezi ca ar fi mai bine sa abordezi alte subiecte care sa nu te solicite atit de mult intelectual?
Citat:
Legat de intrebarea noua, sa inteleg ca esti de acord ca religia ar trebui sa fie o materie optionala?
|
Intrebarea ta este complet gratuita. Religia
este interzisa in scolile publice in America de Nord (SUA si Canada ). Intr-alte parti
este optionala. In Romania , dupa cite stiu eu, religia este obligatorie doar in clasele primare (si nu sint chiar convins ca nu exista exceptii legale).
Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos
Vezi, de exemplu, cartea King and King citita copiilor de gradinita in California , Massachusetts si British Columbia . La Burnaby (BC) parintii au pierdut procesul cu inspectoratul scolar prin care cereau doar sa nu fie citita copiilor atit de mici. Vezi, de asemenea, cazul din Toronto in care li s-a interzis parintilor sa-si scoata copiii de la ora de educatie sexuala la care urma sa se vorbeasca despre homosexualitate ca un stil de viata alternativ.
|
Citat:
Propaganda homosexuala? Esti ridicol. Nu am de gand sa dezbat problamatica homosexualitatii pe un forum religios, pentru ca ar fi absolut inutil. Sunt curios totusi ce iti inchipui tu, ca exista niste forte oculte care isi doresc sa ii indrepte pe toti barbatii spre homosexualitate? Cu ce scop? Hai ca esti amuzant. Pai uite ca sunt nenumarate cazuri si in cadrul bisericii. Homosexualitate, pedofilie, de curvasarie si alcoolism nici nu mai pomenesc. Si alora nu li s-a citit King and King la gradinita, ci chiar dimpotriva.
|
Ce anume ti se pare ridicol? Propaganda (indoctrinare) homosexuala se intimpla deja in scoli. Ti-am dat exemple. Motivatia nu are nimic de-aface cu ocultul, dar este un alt subiect cu care nu mai vreau sa-mi pierd vremea aici. Cu privire la insinuarea ta ca multi ajung sa calce strimb indiferent de ce li se citeste (predica), e doar un alt exemplu sublim de logica. E exact ca si cum ai spune ca poti sa le dai alcool celor de la gradinita pentru ca, oricum, unii dintre ei tot or sa ajunga betivi. Si mai ai pretentia sa judeci ce-i bine pentru copiii altora! Si ne mai gasim si noi sa te bagam in seama…