Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2010, 20:49:42
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Eu pusesem între ghilimele cei 2.000 de ani. Gamaliel nu s-a referit la ortodocși, ci la creștini (dintre care fac parte și adventiștii). ..
Din cate informatii sunt, cred ca adventistii n-au nimic de aface cu inceputul crestinismului: www.rcrwebsite.com/sda.htm
Reply With Quote
Vechi 13.03.2010, 23:09:03
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cojanete Vezi mesajul
Suntem crestini ortodoxi de 2000 de ani iar credinta noastra a fost tinuta vie si transmisa prin sf parinti ai ortodoxiei .Cand au aparut advventisti?
Acum 2.000 de ani Domnul Hristos nici nu-Și începuse încă lucrarea Sa publică. Haideți mai bine să nu repetăm monumentala gafă a acelei fețe bisericești ce afirma cu nonșalață că noi pe aceste meleaguri suntem creștini de 2.500 de ani!
Reply With Quote
Vechi 13.03.2010, 23:10:51
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Din cate informatii sunt, cred ca adventistii n-au nimic de aface cu inceputul crestinismului: www.rcrwebsite.com/sda.htm
Exact în aceeași măsură în care ortodocșii au de-a face.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2010, 09:22:25
postavarul
Guest

Implicit

Citat:
Spre exemplu, daca cercetezi viata si invataturile Sfantului Apostol Pavel vei putea spune despre el ca a fost un adventist autentic.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2010, 09:26:36
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de postavarul Vezi mesajul
Spre exemplu, daca cercetezi viata si invataturile Sfantului Apostol Pavel vei putea spune despre el ca a fost un adventist autentic.

Da ? Eu eram convins că a fost un catolic autentic. Dar de ce scrieți "Sfânt" cu majusculă ? Ați început să aveți sfinți ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 14.03.2010, 09:32:31
postavarul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Da ? Eu eram convins că a fost un catolic autentic.
Ce anume te face sa afirmi (mai mult sau mai putin ironic) ca Sfantul Apostol Pavel a fost catolic? Eu, pot sa-ti explic de ce-l consider ca fiind un adventist autentic (cu bune si cu rele).

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar de ce scrieți "Sfânt" cu majusculă ? Ați început să aveți sfinți ?
Am scris asa ca sa respect scrierea ortodoxa si sa nu deranjez pe cineva, in mod inutil. Totusi, se pare ca am deranjat.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2010, 18:31:18
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Poate mentioneaza acest lucru in Biblia tradusa de Domnul Cornilescu. ...a fost evreu, si tinea sabatul, categoric.
Pavel=evreu(inainte de convertire) # adventist=invatatura sfintei cuvioase E.G.White.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2010, 18:35:22
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am scris asa ca sa respect scrierea ortodoxa si sa nu deranjez pe cineva, in mod inutil. Totusi, se pare ca am deranjat.
am scris sfanta cuvioasa EG White pentru a nu va jigni Lidera Spirituala si de Integrare in Advent, si implicit pe slujitorii ei.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2010, 09:47:53
Banned

Implicit

Citat:
am scris sfanta cuvioasa EG White pentru a nu va jigni Lidera Spirituala si de Integrare in Advent, si implicit pe slujitorii ei.
Liniștit poți lăsa scrupulozitatea deoparte, noi ne mărginim a o numi ”soră”, n-am beatificat-o, n-am sanctificat-o și nu i-am exhumat rămășițele spre pupare.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2010, 22:59:19
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Liniștit poți lăsa scrupulozitatea deoparte, noi ne mărginim a o numi ”soră”, n-am beatificat-o, n-am sanctificat-o și nu i-am exhumat rămășițele spre pupare.
M-as intreba daca ati exhumao, ce ati face? daca cartile ei le raspanditi pe la toti oamenii de la tara ca pe Sfanta Scriptura...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50