![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Password: [root@dragos dragos]# apt-get install sobriety bash: apt-get: command not found [root@dragos dragos]# [root@dragos dragos]# Rulez Mandriva, sorry!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca radem mai mult, traim mai mult..si mai usor... Prea ne atacam unii pe altii... si se mai apropie si Sfanta Sarbatoare a Nativitatii...of...pacatosi, toti, si eu cel dintai... |
|
|||
|
|||
![]()
Să nu părăsim incinta, într-adevăr.
Revenind la subiect, și anume dacă Sfântul Iustin Martirul vorbește în Prima Apologie despre cei care trăiesc în concordanță cu Logosul, sau Cuvântul, și echivalează aceasta cu calitatea de creștin, iată textul tradus în română în ediție ortodoxă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On-topic, daca fratele Erethorn a gasit si varianta ortodoxa, cu acelasi text, poate ar fi cazul sa incetam razboiul asta stupid, care nici macar nu creste numarul credinciosilor din confesiunile noastre, ci doar numarul pacatelor noastre de confesat... Spune si tu, daca nu am dreptate... |
|
||||
|
||||
![]()
De gustibus non est disputandum.
Eu sunt fan Mandrake din 2000. Și acu' am Mandriva cumpărată, că deh, și franțujii ăia tre' să mănâncă o pâine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred că mai greu ! Dar, în ultimă instanță, fiecare înghite ce vrea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On-topic: E evident ca fratele Erethorn are dreptate. Numai ca, in timp ce dansul poate sa accepte ca BC nu depinde de apararea furnizata de fratia sa, colegul Catalin pur si simplu e inflexibil. Cum zis, simtul umorului si experienta de viata ma inteleptesc. Nu ii bag vina pe chestia asta, dar...e sportiv sa recunosti ca ai gresit. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MOASTELE CATOLICE | pacatoasa.. | Moaste | 179 | 09.12.2016 14:50:58 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|