![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E posibil, ca unii sa confunde anarhia cu democratia.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Desigur. Eu sunt unul dintre aceia, cu atât mai mult cu cât nu sunt sedus de convingerile politice unui simpatizant legionar aliat cu un evreu mason ce vrea să conducă (iar!!) România.
E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune, mai ales de la distanță.
|
||||
|
||||
![]()
esti cumva rosu?
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cine nu-i cu noi e împotriva noastră" era lozinca de bază până-n '89. Ce rost are deci întrebarea ta? Te ajută la mântuire? Dacă da, atunci sunt roșu. De indignare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: omul este un "animal" politic, asa ca are anumite simpatii |
|
||||
|
||||
![]()
Omul nu e nici animal, nici "animal". Și cu atât mai puțin politic.
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare foarte pertinent raspunsul.
Nu exista doar antisemitismul, ci si antiromanismul. Ei bine, de acesta sa ne ferim noi, asa cum evreii se feresc de antisemitism. |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit de când e interzis Radu Gyr; interesant de aflat cat de neactuala este legea prin care s-a decretat lista autorilor interzisi:
http://www.historia.ro/exclusiv_web/...tarii-cartilor Intre timp s-au mai scurs niste ani, a mai curs apa pe Dunare, s-a schimbat oranduirea si am intrat intr-un nou mileniu, dar unii au ramas intepeniti in conceptiile anilor postbelici. |
|
|||
|
|||
![]()
Conducatorul ideal nu exista. Insa cred cu tarie ca monarhiile absolute sunt singurul cadru corect (a se citi "dupa voia lui Dumnezeu") in care un conducator foarte aproape de acest arheptip poate aparea. Cu titlul de xemplu, uitati-va la coreeni, si la cum ii vad ei pe Dae Joyoung si Gwanggaeto ai lor. Ei, cam ca aia. Pastrand proportiile epocii actuale, si tinand seama de realpolitik.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|