Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 00:03:00
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
:) el m-a jignit pe mine in mod direct si samson ortodoxia....
Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Citat:
iar eu am solicitat atat in mesaj pe forum cat si in privat sa se citeasca toate postarile incepand cu prima mea postare si sa fiu banata daca eu am scris ceva necuviincios si incorect...
Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

Citat:
Si se vede ce a urmat....nu vreau sa spun ca a fost corect sau nu ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, insa pot sa spun ca multumesc adminului pentru receptivitate si astept aceeasi atitudine de fiecare data, indiferent de user atunci cand este nevoie.
s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.
Vechi 24.09.2010, 00:17:51
Banned

Implicit

Citat:
Intamplarea a facut sa-mi exprim parerea in ceea ce priveste muzica sectanta fara sa fac referire la un cult anume si chiar am fost destul de finuta la cat e de crunta realitatea.
SURPRIZA!!!
Surpriza e ca postarile tale atacau cultele np si jigneai fara nici o problema.
Ai fost atat de finuta incat adminul ti-a sters postarea respectiva. De ce a sters-o?De "finuta" ce era...
De penticostalulmantuibil te-ai luat si l-ai jignit spunandu-i ca se ia dupa un om nebun si ca dumnezeul lui e parham (sau cum l-o fi chemand). Plus alte atacuri fara nici o legatura cu topicul respectiv.

Citat:
Imi raspunde penticostalulmantuibil cu care am inceput sa am un dialog destul de intens, a mai intervenit si Doriana, samson si alti cativa useri ortodocsi...la invitatia mea de a se citi cu atentie si cursiv ce am postat, eu cred ca ceilalti useri au inteles ce am vrut eu sa spun deoarece au incetat dialogul...doar penticostalulmantuibil si samson au tinut mortis sa continue si pe langa faptul ca m-au jignit si pe mine ca persoana, au lovit si in religia mea...din acest moment EU SPUN STOP.
Se pare ca nu retii bine, ai avut discutii si cu useri ortodocsi care nu au apreciat interventia ta si ti-au spus ca e "nefericita".
Samson ti-a raspuns o singura data la replica ta cea "finuta" si apoi ti-a raspuns cand ai inceput sa o faci pe victima si sa ameninti ca te duci la admin bla bla bla
Nu a lovit nimeni in religia ta, nu mai inventa lucruri. Adu dovezi cum a lovit cineva in religia ta. Eu iti pot aduce dovezi ca ai lovit tu in religia altora. Tu ai voie sa jignesti fara nici o problema si apoi inventezi scuze ca alti au lovit in religia ta.

Citat:
Doresc sa se inteleaga pt toata lumea, eu sunt o persoana ffff maleabila, in nici un caz habotnica, accept multe, comunic cu toata lumea si incerc sa inteleg pe toata lumea, ma supar fff greu, nu port ura sau dusmanie, uit repede cand cineva ma necajeste dar cand cineva loveste in religia mea devin FOARTE DURA....NU ACCEPT.
Singura ta problema e ca nimeni nu lovise in religia ta. Aduci acest argument intr-una dar nu ai acoperire.

Citat:
Banarea acestor useri a fost rezultatul comportamentului lor si cuvintelor aduse impotriva ortodoxiei si a credinciosilor ortodocsi, nu vina mea....eu am cerut sa fiu eu banata daca am gresit cu ceva in postarile mele...si in continuare solicit asta daca adminul vreodata va constata ca m-am abatut cu ceva de la regulamentul acestui forum.

NU MA VOI SUPARA.
Banarea acestor useri a fost datorata tie care te-ai dus cu jalba la admin dandu-te victima in conditiile in care tu ai fost cea care a bombardat si a jignit. Nu mai incerca sa te scoti si sa te dai nevinovata. Pacat ca nu au mai ramas postarile pe acel topic.
Vechi 24.09.2010, 00:25:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Mai, nu va mai certati. Se va termina iarasi cu banare si inchiderea topicului. Si, oricum, nu mai e nevoie de multe cuvinte. Noi am inteles cat de cat ce a fost...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 24.09.2010, 00:25:45
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Slava lui Dumnezeu pentru toate. Nu am avut sansa unui dialog cu "Scotianul" dar bag de seama ca nu s-a zgarcit deloc la plecare. Din prea multa cinste in amintirea lui a luat fiinta aceasta extraordinara spalatorie a neamului crestin-ortodox.
Sa ne traiesti bade Scotiene si sa ne ierti daca printre rufele murdare mai sunt si dintre cele foarte murdare... Cu criza asta, e greu sa-ti procuri hartie igienica...
Vechi 24.09.2010, 00:32:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mosh-neagu Vezi mesajul
slava lui dumnezeu pentru toate. Nu am avut sansa unui dialog cu "scotianul" dar bag de seama ca nu s-a zgarcit deloc la plecare. Din prea multa cinste in amintirea lui a luat fiinta aceasta extraordinara spalatorie a neamului crestin-ortodox.
Sa ne traiesti bade scotiene si sa ne ierti daca printre rufele murdare mai sunt si dintre cele foarte murdare... Cu criza asta, e greu sa-ti procuri hartie igienica...
.......
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 24.09.2010, 00:36:22
Banned

Implicit

Citat:
Poate nu o fi...dar ca si perceptie a postarilor crede-ma ca are acelasi nivel de intelegere....e o vorba romaneasca: vorbim impreuna si ne intelegem separat :)))
postarea asta suna a jignire. ce-ar fi sa ma plang si eu acum la admin ca m-ai facut "prost" si sa cer banarea ta?
daca o persoana nu se intelege cu tine poate e vina ei dar cand 2 persoane nu se inteleg cu tine s-ar putea ca problema sa fie la tine nu la ei/ele.
Vechi 24.09.2010, 00:54:24
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
postarea asta suna a jignire. ce-ar fi sa ma plang si eu acum la admin ca m-ai facut "prost" si sa cer banarea ta?
daca o persoana nu se intelege cu tine poate e vina ei dar cand 2 persoane nu se inteleg cu tine s-ar putea ca problema sa fie la tine nu la ei/ele.
Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea". Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori. De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ? Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le ! Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința. Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 24.09.2010, 01:53:41
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.
OK!!!
Dar tu de unde stii toate astea? Ca abia ti-ai facut cont....sau ai fost banat si ti l-ai facut premeditat crezand ca ma vei impresiona acum mai mult decat prima data?

Ca sa nu te mai straduiesti degeaba si sa-ti consumi timpul si energia cu postari nefolositoare, te informez ca nu vei reusi nici de aceasta data...din simplul motiv ca eu ignor persoanele care sunt date afara pe usa si ele intra cu tupeu pe geam...asta mie imi suna a lipsa de educatie, nu mai spun ca si din punct de vedere religios lasa de dorit.

PS...Si ca sa dormi totusi linistit, sa nu ai mustrari de constiinta, te anunt ca te-am iertat pentru toate acuzatiile nefondate pe care mi le aduci si ca personal nu am nimic cu tine...deci pana acum, din punctul meu de vedere poti sa mai ramai pe acest forum...dar depinde de tine CAT, deoarece vad ca ai inceput cu stangul.

Noapte buna!!!
Vechi 24.09.2010, 14:12:58
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea".
Nu am gasit motiv de harta caci nu asta am cautat. Am dorit sa atrag atentia asupra modului in care unii utilizatori jignesc si apoi se dau victime si cer banarea altor useri pe baza acestui fapt.

Citat:
Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori.
Nu. Daca imi puteti arata unde imi asum greseala. Am discutat in contradictoriu dar nu am jignit.

Citat:
De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ?
Nu.

Citat:
Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le !
Nu ma deranjeaza mesajele care sunt cu bun simt, desi sunt in contradictie cu opiniile mele. Ma deranjeaza persoanele care aduc injurii si care apoi pozeaza in victime si cer banarea utilizatorilor.
Ma deranjeaza modul cum sunt banati utilizatorii, intr-un mod care denota discriminare.
V-as intreba sa imi spuneti de ce credeti ca a fost banat userul sorin_b. Are doar 7 postari si a fost banat. Poate imi spuneti si mie de ce, ca eu nu imi dau seama. Vad doar ca nu e ortodox si probabil asta e motivul principal.

Citat:
Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința.
Sunteti o exceptie, desi problema e cu userii np care practic sunt vanati.

Citat:
Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.
Nimeni nu a atacat credinta ortodoxa cum aveti impresia. Atacul a fost in sens invers, lucru peste care se trece cu usurinta.
Sunteti subiectiv in afirmatia dvs, de ce credeti ca nu am fost atent la regulile casei?Mai degraba asa zisele gazde(unele din ele) nu sunt atente la propriile reguli insa lor li se trece cu vederea.
Vechi 24.09.2010, 16:33:10
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Mie deja regula "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa" mi se pare destul de discriminanta. De ce, numai ortodoxia are drept la respect?
Caci au trecut pe aici musulmani si evrei care au fost banati, si scriau frumos di respectuos in categoriile lor pe forum, si au fost jigniti de catre multi ortodoxi care nu au primit nici o suspendare. Vi se pare corect?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03