Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2016, 18:34:36
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Rugăciunea în extaz e una și euforia trăită ca o stare, zi de zi, e alta. Extazul e antonim cu euforia.

Una-i de la Domnul, durează puțin, alta-i de la draci, durează mereu, ca să țină legat pe om.

Îți voi mai răspunde după post.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 18:40:16
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit continuare pt. Igor

Citat:
Iar despre Sfinții cei mari ai Bisericii, nimeni nu spune nimic...
Sfinții cei mari vorbesc ei înșiși cu gura lor în Cuvînt. Deci îi pomenește Domnul Iisus însuși înaintea sfinților îngeri.

Tu n-ai citit și zici că nimeni nu spune nimic... N-ai citit și dezinformezi fiindcă crezi în ceea ce nu știi de parcă ai știi.

Citat:
E doar o părere, părerea mea... Așa simt, că ceva nu-i în regulă, lipsesc multe din cele duhovnicești, care țin de Biserică și comuniunea cu Biserica, la monahul Arsenie Boca, pucioasa, la "moșu dumnezeu" și "verginica", "trâmbițe", etc. ...
Bine că recunoști că e doar o părere... o simțire care te încîntă deși e o slavă deșartă de sine însuți... o necredință josnică și rea care se autoîndreptățește încercînd să înșele.

Mă bucur că ai curajul unei păreri și nu dau cu parul, nu te condamn pentru ea dar te-am sfătuit să te lămurești... să cercetezi viețile lor, a celor 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice, faptele lor, mesajele lor... descoperind mucenicia lor în vreme de prigoană și treptat înțelegîndu-i mai bine pe fiecare dintre ei nu vei mai emite păreri nefundamentate făcîndu-i în toate felurile.

Crede-mă că eu am citit despre fiecare cîte ceva și citesc și din Cuvînt și ți-am mărturisit că nu am văzut și nu am auzit în ultima 100 de ani o viață mai jertfelnică pentru Dumnezeu, din iubire de Iisus și de poporul român ca a acestor 7 Trîmbițe Apocaliptice. Și tu îi crezi amăgiți sau fermecați sau căutători de minuni și vrăjitorii ca să farmece și să înșele credincioșii? Păi nu ei făceau minunile ci Dumnezeu prin Credința lor. Iar minunile sunt mărturisite de foarte mulți și nu sunt păcăleli sau iluzii sau altceva ci sunt defapt MILA DOMNULUI!.. pentru săracii din poporul romîn care nu aveau bani de doctori.

Citat:
Personal, cunosc un caz, un om a mers la Arsenie Boca să ceară să se lase de fumat, s-a lăsat de fumat, apoi la o lună după aceea, soția lui se îmbolnăvește de chisturi ovariene, și o operează, îi scoate tot uterul și toată feminitatea... Nu știu, e ceva suspect cel puțin la "minunile" de la Arsenie Boca...
Păi vezi, satana nu poate să nu dea el îndoiala și suspiciunea și apoi bîrfa ca să pună unii ca tine boala soției în seama Sfîntului Ardealului. Păi de ce e vinovat Arsenie Boca de boala soției aceluia care s-a lăsat de fumat? Nu pricepi că atunci cînd îți recapeți Credința atunci te atacă și diavolii? Și nu direct ci atacă pe cei pe care îi iubești tu mai mult: soție, copii, părinți ca să zici de durere așa ca tine văzîndu-i cum mor: ''mai bine nu cunoșteam pe Arsenie Boca... mai bine nu știam de Dumnezeu și de Trîmbițele Lui și n-aș fi pățit nimic.'' Așa gîndește omul... și dracul știe asta... deci vezi... dracul vrea să fii mort în necredință și să calci în picioare pe cei drepți și pe sfinți și atunci îți dă pensie mare... așa ca torționarilor. Tu te bucuri de ea și te crezi mare ortodox cînd defapt nu ești decît un colaboraționist trist... care osîndești la fel ca partidul comunist pe eroii și mucenicii ortodoxiei române.

Citat:
Când Hristos vindeca pe cineva spunea: "Dute și să nu mai spui nimănui", vindeca pe ascuns și Însuși Domnul se ascundea după aceea, se ruga prin pustiuri, prin munți, noaptea, să-l vadă cât mai puțini, să știe cât mai puțini...
Noi la fel, suntem învățați, când ne rugăm să ne încuiem înăuntrul cămarei noastre și să ne rugăm în ascuns și Cel ce vede, ne va răsplăti în ascuns, spune...
Da dragul meu.. așa făcea Domnul Iisus dar Petrache Lupu era un biet cioban iar sf. Verginica era cea mai săracă fetiță de 9 ani din satul Maluri, toți o alungau cu pietre din pricina că era urîțică și sărăcuță. Ce pretenție poți avea de la ei căci erau neștiutori de carte însă Arsenie Boca făcea numai în Taină Minunile și în particular că doar nu crezi că veneau oamenii la el ca la circ. Păi veneau la El fiindcă mulți erau pe patul morții, pe ultimul drum și se rugau de el și sperau într-o minune...și minunile veneau din Mila lui Dumnezeu pentru dreapta Credință a sfîntului Ardealului. Chiar și Verginica se ascundea cu Dumnezeu căci era prigonită de autoritățile comuniste deci sigur nu făcea în public nicio minune ci tăinuia și ea așa ca Arsenie Boca.

Citat:
Ori din experiențele oamenilor euforiei și farmecului, lipsește smerenia, ascunderea, discernământul, dreapta socoteală, trezvia... lipsesc... prea multe...
Eu cred că din mintea ta lipsește discernămîntul și bunul simț fiindcă faci mereu tot felul de afirmații josnice gratuite și neacoperite de realitate... bazîndu-te pe extrapolările și exagerările tale așa ca pe vremea lui Iisus... susținînd că dacă e vorba de minuni, atunci cu Belzebul sunt făcute... deși orbul Bartimeu le răspunde celor din sinedriu care îl acuzau pe Domnul Iisus: ''Nu s-a mai văzut vreodată ca un orb din naștere să își recapete vederea și știm că Dumnezeu nu le ajută celor păcătoși...''
Citat:
Acest post nu îți este adresat ție "vsovi", ție îți voi răspunde la posturile tale ca răspunsuri pentru mine, cu mila Domnului, în zilele ce vor urma, după Postul Maicii Domnului, dacă voi mai trăi. Deci te rog, dacă tot vrei să răspunzi acestui post al meu, deși nu îți este adresat ție, ci celor ce mai trec și citesc pe aici, te rog totuși aici și mereu, să scrii cuvintele corect, scrie încet, cu răbdare, că nu te grăbește nimeni, niciunde.
Așa și fac... scriu cît mai corect gramatical ca să nu dau loc la intepretări și scriu mereu cît mai lămuritor ca să nu se înțeleagă altceva decît ceea ce aș fi vrut să scriu.

Te rog nu-mi mai răspunde mie mereu ca unui nebun sau unui îndrăcit că pînă la urmă sigur te mîncă pe tine toate alea pe care le tot pomenești, te mîncă sectele, ereziile, demonizările, farmecele, falsele minuni, satanele, mîndriile, neascultările și toate răutățile pe care le arunci asupra mea și a altora din pricina necredinței tale care vine din puțina ta cercetare și cunoaștere și din nedreapta ta mărturisire crezînd că aduci ''apărare'' ortodoxiei.

Ți-am mai spus, mai drept-ortodoxe ca cele 7 Trîmbițe Apocaliptice nu a fost nimeni în ultima 100 de ani așa că mărturiile tuturor celor care au văzut și au crezut ar trebui să te tempereze și să te ajute să poți și tu citi și crede în Cuvîntul lui Dumnezeu din mesajul Apocaliptic al tuturor celor 7 sfinte Trîmbițe... să te lămurești de la Cine ar putea fi.

Citat:
Doamne ajută.
Ne ajută și mă bucur că măcar în Postul Sfintei Marii nu îi mai faci copiii și fiii ei cei mai buni și mai apropiați și mai cuminți și mai Credincioși așa niște eretici și sectanți posedați de satana... care vrînd faimă farmecă mulțimile cu tot felul de false minuni. Minunile Trîmbițelor au fost și sunt reale și autentice așa ca ale lui Hristos și ca ale tuturor sfinților... dăruite din Mila Domnului pentru tot omul credincios.

Nu le confunda cu falsele minuni ale lui antihrist care se arată printre știri la rubrica noutăți cît este el de vrednic, cu fața lui aia spurcată și mîrșavă... așa cum se arăta Ceaușescu... între orele 8 și 10 dînd prețioase indicații: mai des, mai adînc, adică să muncești de 6 ori mai mult și bobul de grîu sau de porumb să iasă mai mic și mai mucegăit încît să nu-ți iasă la hectar nici pe sfert... dar de frica memorie colective și a înfierării proletare în ședința patriotică să declari rezultate record la hectar.

Măcar în post mă bucur că te oprești de la a tot ridica mărturie mincinoasă împotriva Trîmbițelor lui Dumnezeu. Dar asta nu înseamnă că n-ai putea să și mai răspunzi.

Dar decît să continui discuțiile pe postările anterioare ca să nu se mai înțeleagă nimic, mai bine scrie maxim 20 de rînduri cu nelămuririle tale dar fără să aduci înjosiri înjositoare la adresa cuiva. Ok?

Așa ne ferim să păcătuim discutînd.

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 18:52:29.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 18:42:47
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Sărăcuțul de tine, ce iad trăiești, ce iad e în tine...

Din cauza mândriei și neascultării de Biserică și Sfinți, lipsa blândeții, a smereniei, a răbdării, așa înnebunește vrăjmașul pe om, întro stare aparent normală, dar îi leagă în răzvrătirea lor, pe unii în trâmbițe, pe alții, în jocuri de noroc, pe alții în adultere, pe alții în exploatarea umană pentru bogăție, etc... Doamne Iisuse... sunt atât de mulți...

Iar eu sunt marele prost că vreau să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta. Și o să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta...

Doamne Iisuse...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 18:52:30.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 18:59:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Rugăciunea în extaz e una și euforia trăită ca o stare, zi de zi, e alta. Extazul e antonim cu euforia.

Una-i de la Domnul, durează puțin, alta-i de la draci, durează mereu, ca să țină legat pe om.

Îți voi mai răspunde după post.
Dragul meu, euforia și entuziasmul ăla de care vorbești, cu care amesteci minunile bune ce vin de la Dumnezeu și extazul mistic și continuu al sfinților ca să le scoți satanice, nu vine de la minuni și de la credința în minuni ci vine de la bani, de la mamona și de la superstiția fericirii prin bani, prin necredință prin iluzii și mîndrii deșarte... e așa ca atunci cînd căștigi la loto o sumă de bani știind că n-ai muncit pentru ea dar arogîndu-ți merite închipuite, sau așa ca atunci cînd cîștigi la cărți deși știi că ai trișat... stări din astea îți dă satana făcîndu-ți poate ție false minuni... ca să nu poți nicicum crede în sfintele Trîmbițe, 7 la număr.

Nu te mai da acuma și mare postitor căci postul nu interzice discuțiile cuvioase. Sau poate ți-a cerut duhovnicul să nu mai discuți pe forum sau ți-ai luat singur această nevoință?

Dacă ți-ai luat-o singur atunci să știi că exact în euforia de care vorbești ajungi... fiindcă o să te mîndrești și o să te lauzi și cu postul... și obijnuindu-te așa vei crede că ai ajuns la extaz mistic cînd colo vei fi doar vrăjit, fermecat de marile tale nevoințe.

Deci nu uita că prin post te recunoști în fața lui Dumnezeu, cu umilință, un păcătos... și atunci mă rog să te și ierte Dumnezeu fiindcă asta e pocăință, dragul meu prieten mereu foarte nelămurit care crezînd că are dreptate îți cam permite prea multe josnicii la adresa eroilor... români.

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 19:04:34.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 19:12:34
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:

asta i se trage de la pamantul plat!
ps: amice vsovi, cred ca ti-ai dat seama ca am glumit!
Vechi 03.08.2016, 19:20:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
Nu zău?... Cum știi tu de bine... ca un tată de albine... pardon tată de viespe.

Citat:
Din cauza mândriei și neascultării de Biserică și Sfinți, lipsa blândeții, a smereniei, a răbdării, așa înnebunește vrăjmașul pe om, întro stare aparent normală, dar îi leagă în răzvrătirea lor, pe unii în trâmbițe, pe alții, în jocuri de noroc, pe alții în adultere, pe alții în exploatarea umană pentru bogăție, etc... Doamne Iisuse... sunt atât de mulți...
Cum le știi amesteca invocînd ''mîndria'' și ''neascultarea'' mea sperînd să-ți iasă diversiunea... Ferească Dumnezeu.

Tu nu ai discernămînt ci lansezi mereu cîte o vrăjeală cu care încerci să sperii oamenii... defapt cu ce? cu satana vrei să îi sperii... deci ești un fel de unealtă de a lui căci noi ortodocșii nu ne temem de nimic!.. afară de Dumnezeu ca să nu păcătuim.

Dar tu bagă vrăjeală înainte... și plînge-mă de milă... ca să păcălești. Nu mă tem de diversiunile tale... ''înduioșătoare''.

Citat:
Iar eu sunt marele prost că vreau să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta. Și o să-ți răspund, fiindcă cred în vindecarea ta...
Dragul meu nu eu te fac așa ci văd că singur te faci, eu încerc să te sfătuiesc să te lămurești singur în ce stare josnică ești și zic asta fiindcă mereu arunci cu josnicii. Eu sunt sănătos tun și la minte și la duh și la trup... așa că nu te mai da și vindecător acuma... din ăla care umblă cu farmece.

Știi tu cum fac pirandele... îți zice cîte una că ești blestemat, că ești bolnav, că ți-s legate cununiile, că alea-alea, că o să suferi de un cataclism și vor ele să te vindece și să te ajute.. pe bani, tu iată că pe gratis procedînd exact ca ele, deși sunt convins că faci asta de frică să nu-ți pierzi privilegiile. Nu mulțumesc, dragul meu, de un asemenea ''ajutor''.

Te-am întrebat dacă ești romîn sau Basarabean sau Moldovean și te mai întreb și de ce religie ești... de ce parohie aparții... ești călugăr sau mirean din BOR așa ca mine?

Ți-am spus că tu nu crezi în vindecarea mea ci tu crezi în necredința ta cea strîmbă și fermecătoare și foarte lăudăroasă!.. pentru că ești în stare să te folosești de orișice pe lume și din scripturi și din sfinți și din biserica ortodoxă ca să ți-o auto-îndreptățești... invocînd mereu nevoia mea de vindecare, de eliberare de posedare, de ce știu eu ce mai poți inventa... știind tu mai bine ca toți, inclusiv ca Dumnezeu de ce anume sufăr eu.

Citat:
Doamne Iisuse...
Așa, roagă-te pentru tine că și eu aș vrea să-ți revi la dreapta credință. Eu mă rog să nu cad în ispitele tale și în necredința ta din pricina insistențelor cu care înfricoșezi și minți dezinformînd mereu... din pricina că nu ai reușit să te lămurești, să te pui la punct.

Păi discută cu mine și eu îți spun ce știu dar tu nu mai face afirmații josnice gratuite. Ok?

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 19:27:09.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 19:44:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
Dumitru Cornilescu a fost și el om al Bisericii, arhidiacon și în ce cădere a ajuns... Deci, crinrin, Arsenie Boca a fost monah și preot, la fel ca și Cleopa Ilie, și fiindcă părintele Cleopa, era poate cel mai smerit om din România acelor timpuri, și în multe timpuri, era firesc să se adreseze așa pentru un om mai în vârstă ca el, cum era Arsenie Boca. Unui preot, sau monah preot, și astăzi, așa se cade să i te adresezi, pentru munca jertfelnică ce o duce, și mai ales dacă e mai în vârstă. Îi mulțumești, te bucuri de el. Dar de aici, și până la a fi caterisit 35 de ani, anatema din Biserică și a umbla în maieu și tricou apoi, și apoi prin mănăstiri cu reverendă albă, și apoi să ai pretenția să fi numit sfânt, e cale lungă, prea lungă. Sfinții cei mari, români, amintiți mai sus, fac de zeci de mii de ori mai multe minuni, decât ale părintelui Arsenie Boca, dar le fac în ascuns, tăcuți, smeriți... Din nou, o părere. Greșită sau corectă, spun ce s-a întâmplat.

Personal, eu nu-l văd sfânt... și nu e sfânt Arsenie Boca, din multe, prea multe motive... un ultim argument:

Sfântul Ignatie Briancianinov, în cartea sa ''Despre înșelare" spune că luminile dracilor, sunt arătate omului colorate, iar pictura Sfântului Ioan Botezătorul din Biserica mănăstirii, pe lângă că are chipul lui Arsenie Boca, are lumini colorate...

http://www.romanialibera.ro/special/...e-boca--379763
Domnule mă bucur că tu ai păreri, că ar fi sau că n-ar fi sau că te-ai îndoi și aducînd argumente să încerci să ne lămurești...

Dar să vii cu josnicii de joasă factură pe care le arunci cu nepăsare ca să susții ceea ce susții din pricina necredinței tale bazată iată: pe lumini colorate... păi toate icoanele și toate picturile sunt colorate.

Sfîntul Brancianinov zice bine, că dracii sunt în stare să ia chip de înger al luminii și al dreptății, licărind în orice lumină colorată, colorată sau nu... dar pentru că ei sunt în stare de orice ca să înșele pe om atunci nu înseamnă că lumina sau că dreptatea e vinovată sau că e vinovat cineva dacă e pictat în lumină colorată.

Păi dracii știu că omul căzut în ispita ochiului pentru trufia vieții se bucură de culori, de o viață de lux colorată și de o vorbire ''colorată'' deci iată ei folosindu-se înclusiv de asta înceracă să ți se arate și să te păcălească.

Dar dacă tu știi asta de la sfîntul Brancianinov atunci musai nu ți se vor arăta în lumini coloroate decît ca să facă diversiune să crezi că cei ce se arată în lumină albă sau neagră atunci musai ar fi îngeri veritabili.

Cît ești de ușor de păcălit și tu vrei să mă păzești pe mine de draci și de demoni?

Păi oricît ne-am păzi noi unii pe alții ''mîndrindu-ne'' tot ne-ar păcăli drăcușorii dacă n-ar fi Dumnezeu să ne păzească.

Pentru mine toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice sunt sfinți care au trăit în Duhul Sfînt, Duhul Proorociei, Înainte mergătorul Domnului... și doar se vede din pictura de la Drăgănescu că nu era prooroc mincinos... și din mărturiile mulțimilor care au asistat la tot felul de minuni taince și de vindecări prin Credință.

Așa că dacă Arsenie Boca nu e prooroc mincinos și nu e, atunci așa ca orice mare prooroc e sfînt din moment ce a dus o viață smerită, curată și sfîntă în Duhul Proorociei... fiind prigonit ca orice mucenic de regimul totalitar și fiind omorît prin otrăvire de către necredincioși.

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 20:15:52.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 20:33:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
asta i se trage de la pamantul plat!
ps: amice vsovi, cred ca ti-ai dat seama ca am glumit!
Știi cum fug demonii auzind de pămîntul plat și că crezi așa conform scripturii? Fug mîncînd pămîntul... de groază. Nu le vine să creadă că nu te-au putut păcăli uneltele lor cu toate teoriile cele ''științifice'' ale gLumii și atunci fug să-și aducă forțe proaspete crezînd că cu cît sunt mai mulți și mai vicleni vor reuși să te înșele.

Pe mulți îi înșală însă cu pămîntul plat... căci ei cred că e plat așa ca o farfurie, adică așa ca o planetă farfurie, neștiind ei din ce pricină e plat și care sunt motivele și argumentele și nici de ce din scripturi rezultă că e plat... ei doar cred orbește că e plat pentru că le-a spus un ''mare'' predicator al unei secte neo-protestante (Domnul nu urăște nici sectele, nu urăște oamenii trupești și care nu sunt duhovnicești ci iubește toți păcătoșii chemîndu-i la pocăință însă ele din pricina încăpățînării lor nu intră în Împărăție fiindcă batjocuresc pe Maica Domnului prin răstălmăcirea scripturilor) și care i-a speriat cu Apocalipsa ca un fel de cataclism și de frică ei gata cred și urmează viața neo-protestanților lipsită de Har și de Tainele Credinței... doar pentru că le-a spus el că pămîntul e plat.

Chiar eu însumi mă pot păcăli cu pămîntul plat dacă uit că el a apărtut din Cuvîntul lui Dumnezeu, încercînd să mă rezum la cunoștiințele fizico-matematice așa cum fac ereticii.

E plat pămîntul pentru că Dumnezeu iubește Dreptatea!.. iar Cine face dreptate în Adevăr fără să caute la fața omului acela musai împlinește Voia lui Dumnezeu... așa cum ne-a Învățat Domnul Iisus Hristos... ''poruncile alea mari să le faceți!.. și pe alea mici să nu le lăsați.''

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 20:38:48.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 21:01:57
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Știi cum fug demonii auzind de pămîntul plat
Esti sigur ca aia nu sunt piticii tai care fug pe creier in cautare de autostrada ?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2016, 21:28:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Esti sigur ca aia nu sunt piticii tai care fug pe creier in cautare de autostrada ?
Ba tocmai piticii mei de pe creier sunt ăia care fug mîncînd pămîntul în căutare de autostradă... știi tu de ce, pentru că lor le place calea aia largă pe care intră toți cei ce caută să se închine la înalta poartă.

Iar piticii ăștia numiți mikiduți apar din necredință sau din beția iubirii de sine pe nedrept.

Știi cum fug piticii cînd le reamintesc de pămîntul plat? Fug mîncînd pămîntul... de groază. Crapă în ei toată mîndria ''științifică'' și se prăbușesc apoi la picioarele Sfintei Cruci.... eliberați de minciună, mirîndu-se de rugăciunile sfinților.

Sigur că sunt piticii mei... cei foarte colorați... vorba lui Igor. :)

Cînd lepăd gLumea ieșind din necredință și din beția iubirii de sine... pier și dispar încît am impresia că se dau pe autostradă departe de mine întrecîndu-se ca la raliu.

Cînd iar am o idee lumească, o grijă păgînă sau ceva poftă necurată... degrabă dau buzna ''săracii mikiduți'' ca să abereze și să abuzeze pe cîte cineva... prin intermediul meu. Ei sunt: piticii de pe creier ai mei, ai tăi, ai altuia, ai cui or fi.

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 21:36:47.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57