Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2015, 22:47:36
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Aha..si aia care l-au imbratisat au calcat vreun catzel sau cum?
Nu. Am editat, citeste tot. Acolo se face mult prea mult show. Crezi ca teatrul asta ii va convinge pe limitatii care urasc acum in mod imbecil si criminal tot ce este musulman? Ha. Nu e nevoie de asta, ca sa intelegi, iubesti si ierti, asta, incerc sa zic.
Sa iti spun ceva personal. unde locuiesc eu, in chestia numita capitala, sunt multe familii musulmane. Ii vad zilnic, si ii recunosc dupa, ai ghicit, broboada femeilor. Stii ce zic cand ii vad? Nu, nu am pusee demnte de ura si/sau frica. Nici vorba. In caverna mnetalului meu se aude un "Dumnezeu sa ii ajute". De ce? din doua motive: pentru ca ce poarta femiele acelea imi aduce aminte de...Preasfanta. Asa era si este Ea invesmantata. Stii asta, e o chestiune orientala. Insa cum nimic nu e intamplator, stiu ca exact asta e vestimentatia femii care se teme de Domnul si de barabt. Daca tu vezi, chiar si in provincie in orase, deseori femie crestine cu capul acoperit, ca "inapoiatele" de la tzara, iti fac eu cinste cand vii in Buc.
Asa ca zic din nou: domnul sa ii apere pe musulmanii adevarati, adica oamenii intregi la minte si suflet. Sa ii consider teroristi ex officio? Nu sunt idiot. Cel putin nu atat de idiot.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2015, 22:56:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Da, au o liniste a lor fascinanta :)
Vechi 26.11.2015, 10:13:31
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Sa ii consider teroristi ex officio?
"Ex officio" inseamna "din (in) calitate oficiala". De exemplu: "ministrul de externe al Rusiei a declarat, ex officio ca intrarea Rusiei intr-o coalitie...(etc)"

Pentru sensul dorit, este mai nimerit sa folosim ex ante, sau, optim, a priori.

Nu te supara, doar stii ca e o neimportanta corectie frateasca. Vreau ca Theodor de Mopsuestia sa nu ajunga in Intrarea Vagonului....

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 10:36:43
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
sa nu ajunga in Intrarea Vagonului....
Ptiu! Citisem cu "i" în loc de altă literă.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 10:51:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Ti-a luat mult sa te prinzi de gluma amicului nostru cu multiple personalitati... :))
Vechi 26.11.2015, 11:03:52
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ti-a luat mult sa te prinzi de gluma amicului nostru cu multiple personalitati... :))
Pai fratilor, de Alin si Dragos nu ma mir, ca ei sunt din dulsea Moldova, respectiv bogata-in-bunaciuni Braila, si habar nu au ca e o strada Bucuresteana cu acest nume, pe care trecea pe vremuri cea mai indragita linie ferata industrialade pe vremea Regretatului. Mihnea, zici ca tu stii zona. Nu e nici o gluma porcoasa din partea mea, pe onoarea mea! Umorul meu e mai degraba infantil-scatologic si sadic, decat sexual-porcos, iarasi nu stiu cum nu ati observat.
Ehei, cand eram in a sasea, si vagoanele cu seminte de floarea soarelui si dovleac asteptau sa traverseze Lizeanu, ttecand pe langa URAC, noi baietii dadeam la stanga cantitati enorme, cat puteau toate buzunarele cuprinde, de seminte, pe care le haleam in nestire la scoala. Vremuri frumoase... Cum zicea careva pe o retea de socializare "In comunism furi de la stat, in capitalism fura statul si corporatiile de la tine". Eh, tempi passati... Era fiorul lucrului interzis in mintea de post-puber, mno...
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 11:34:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Bine ca n-ai amintiri cu strada Doamna Ghica. Ca sa nu amintesc alte nume de strazi de prin zona.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 12:27:15
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Pai fratilor, de Alin si Dragos nu ma mir, ca ei sunt din dulsea Moldova, respectiv bogata-in-bunaciuni Braila, si habar nu au ca e o strada Bucuresteana cu acest nume, pe care trecea pe vremuri cea mai indragita linie ferata industrialade pe vremea Regretatului. Mihnea, zici ca tu stii zona. Nu e nici o gluma porcoasa din partea mea, pe onoarea mea! Umorul meu e mai degraba infantil-scatologic si sadic, decat sexual-porcos, iarasi nu stiu cum nu ati observat.
Ehei, cand eram in a sasea, si vagoanele cu seminte de floarea soarelui si dovleac asteptau sa traverseze Lizeanu, ttecand pe langa URAC, noi baietii dadeam la stanga cantitati enorme, cat puteau toate buzunarele cuprinde, de seminte, pe care le haleam in nestire la scoala. Vremuri frumoase... Cum zicea careva pe o retea de socializare "In comunism furi de la stat, in capitalism fura statul si corporatiile de la tine". Eh, tempi passati... Era fiorul lucrului interzis in mintea de post-puber, mno...
Da, e vorba de fosta cale ferata Ram. Bucuresti-Baneasa- fosta statie Bucuresti-Herastrau- Bucuresti Obor, inaugurata la începutul secolului 20 si desfiintata definitiv in anii 1985-1987, care strabatea actualul cartier de blocuri Aviatiei si cartierul Tei.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 13:50:50
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Da, e vorba de fosta cale ferata Ram. Bucuresti-Baneasa- fosta statie Bucuresti-Herastrau- Bucuresti Obor, inaugurata la începutul secolului 20 si desfiintata definitiv in anii 1985-1987, care strabatea actualul cartier de blocuri Aviatiei si cartierul Tei.
Si nu era superba, ca aspect si imprejurimi, si foarte utila economic? In ciuda coprofagilor care latrau ca toata industria ante-1989 era "fier vechi", culmea e ca sunt voci tot mai numeroase si cunoscatoare, care sustin necesitatea stringenta a unei cai ferate intraurbane, cel putin, atat de marfa cat si de persoane, in entropia asta termopan-betonoasa numita Bucuresti. Fusei in cateva capitale vestice la viata mea. Acolo se poate, aicea nu.
Back ontopic, bros & sis: Erdogan a luat-o pe tobogan tare de tot, daca nu cumva cineva tuciuriu si askelabric a sunat de peste Atlantic...
Reply With Quote
Vechi 26.11.2015, 14:09:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Pai acum stim foarte bine ca era adevarat. Doar ca nu era o realitate imediata ci o predictie, va fi transformata in fiare vechi :)

De aia cu tuciuriul poti fi sigur.
Proxy war, cu promisiuni pentru turci ca le iese si lor ceva din zona.

In plus, e posibl ca pana acum fi rafinat petrolul jefuit de ISIS iar de cand au facut acum cateva zile rusii pac-bum la camioanele cisterna, au ramas si ei cu buzunarul gol, nu doar ISIS.

Last edited by AlinB; 26.11.2015 at 14:12:45.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare