Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2016, 21:45:32
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Theo bine ai venit si tu in clubul ipocritilor anonimi da nu era cazul ! Poti fi acuzat de multe dar, in general, tu esti pe principiul ,,ce-i in gusa si-n capusa" :) Postarea mea se adreseaza tuturor celor care se prefac ca-i intereseaza cazul Bodnariu fara sa-i intereseze in realitate. Ii intereseaza doar ca pretext pt propria polemica, printre altele. In viata de zi cu zi ma indoiesc ca-i intereseaza soarta cuiva in afara de persoana lor. Vor dormi foarte linistiti si daca familia Bodnariu va pierde. La fel cum au dormit si dupa ce Nan au pierdut si nu s-a scos pe aici o vorbulita. Adica frate aceia sunt deja executati si nici o tresarire, nici o revolta, nimic? Doar tacere? Nu v-a interesat pana la cap cazul, era plictisitor, prea in umbra? Nici o postare, macar una?

Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit? Va preocupa? Facem un protest si pt ea? Hai ca acolo, desi nu in Norvegia, e mama abuzurilor.
Eu cred ca si d-voastra ca scrie de dragul polemicii. Exact cum spuneti, daca tinea atat de mult la genul asta de cazuri amintea si de cazul Nan. Nu am vazut sa aiba interes nici pentru cazurile copiilor romani batuti, desi i-am oferit linkuri care exemplifica aceste cazuri.
Ca sa nu mai vorbesc ca e de o rautate extrema.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 21:56:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu știu dacă realizezi, dar prin modul în care scrii în topicurile referitoare la cazul Bodnariu nu te diferențiezi prea mult de colegii de forum care susțin cruciada anticip.

Numai presupuneri, bănuieli, insinuări, termeni "bombă" aruncați cu nonșalanță, mai ceva decât pe burtierele televiziunilor de scandal (de pildă, chiar în postarea de mai sus, "torționarii" - care torționari, bre ?! "îi execută" - exact așa chirăie și colectivul de la Antena 3, că îi execută ANAF), scenarită și conspiraționită la greu, și nu în ultimul rând, dispreț pentru norme și pentru autoritățile legitime.

Hai să o luăm rațional: poți să-mi expui o normă a statului norvegian pe care au încălcat-o lucrătorii Baernavet ? Dar concret, cu subiect și predicat.
Sunt in asentimentul d-voastra, este la fel ca si cei care sustin cruciada anticip, sufera de conspiratita la greu si arata dispret fata de legi.
Desi in cazul cipurilor a fost mai rational, acum nu stiu ce i se intampla de o ia asa pe aratura, probabil ca ii este frica ca ii va lua cineva copiii in viitor si atunci nu mai gandeste rational, e de inteles.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 21:58:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Ma tem ca separati prea transant lucrurile. Viata nu poate fi chiar asa usor parceluita cu satarul mintii... Doamna, nu va suparati ca imi permit un sfat: puneti-va mintea in paranteza, cand luati altitudine in cugetarea asupra vietii omenesti. V-o spun ca om patit, ma iertati...:)

Nu prea inteleg unde bateti.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 21:59:13
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Eu cred ca si d-voastra ca scrie de dragul polemicii.
Ca noi toti, in general :) Sa va rog ceva. Cautati pe google sintagma ,,Bratara mortii pics". O sa vedeti cum arata un abuz asupra unui minor in plina zi. Ca pe un animal.Bucuresti, in zilele noastre. Imaginile acelea i-au socat pe cei de la Daily Mail. Ce vedeti in imagini, cum ati descrie? Vreti sa stiti ce le mai fac?
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:02:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Da, să trăiți, tovarășe secretar general ! Autoritățile statului multilateral dezvoltat român au procedat foarte bine, încercând să intervină într-o anchetă care ține de dreptul intern al unui alt stat ! Trăiască înfrățirea dintre popoare !

Totuși, tovarășe, nu credeți că există posibilitatea ca autoritățile statului român, atunci când s-au interesat (în mod evident, dezinteresat) de soarta cetățenilor români, să fi lăsat o impresie de cacao, în sensul că mesajul indirect transmis a fost "știți, la noi în țară, unde noi suntem autorități, drepturile copilului nu se prea respectă, violența în familie abundă, legea în acest sens nu se prea aplică, așa că noi am venit să vă tragem puțintel de urechi pentru faptul că la voi în țară se aplică ?!"
S-au facut de cacao la greu, nu e destul ca avem imaginea pe care o avem in lume, au mai intervenit si astia ca sa ii ia la rost de ce aplica legea in propria lor tara, desi la noi nu se aplica. Jenant, dar astia sunt politicienii nostri, din pacate!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:06:36
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Nu prea inteleg unde bateti.
Aaa, nicaieri... Si in nici un caz nu e musai sa intelegem acum. Avem atatea de inteles, de neinteles, in fine...
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:08:29
Banned

Implicit

[quote=AlinB;615654]
Citat:
Eu recunosc, ii consideram sectari in trecut, in momentele mele de fanatism ortodox, de care m-am dezbarat intre timp, dar mi-am dat seama in prezent ca totusi sunt si ei crestini si trebuie tratati ca atare."

Neee..
Ignoranta n-a trecut, fanatismul la fel. Si-a schimbat doar orientarea.

Bazat pe studii aprofundate de youtube?

Si ce se intampla cu adevarat pana la urma?
"Bataie crunta" sau "Cateva palme la fund", te-ai hotarat?
Sau macar sa faci diferenta intre ele?

Sa zicem ca niste "prieteni" ai tai, dau in oras vorba ca te culci cu barbati pentru bani.
Ce ai sa spui? Nu iese fum fara foc, nu?
Sunteti un mojic desavarsit, pentru ultima fraza, si misogin pe deasupra. Pentru ca va legati exclusiv de mine si de ceilati ioc, dat fiind faptul ca sunt barbati si prieteni cu d-voastra. Incercati sa ma faceti sa tac prin jigniri de toate felurile si imi rastalmaciti cuvintele.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:16:26
Banned

Implicit

Citat:
Ca noi toti, in general :) Sa va rog ceva. Cautati pe google sintagma ,,Bratara mortii pics". O sa vedeti cum arata un abuz asupra unui minor in plina zi. Ca pe un animal.Bucuresti, in zilele noastre. Imaginile acelea i-au socat pe cei de la Daily Mail. Ce vedeti in imagini, cum ati descrie? Vreti sa stiti ce le mai fac?
Am vazut. E revoltator, astia suntem, din pacate faptele vorbesc. Multumesc ca mi-ati adus la cunostinta de aceste cazuri, nu stiam.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:21:48
Banned

Implicit

[quote=AlinB;615654]
Citat:
Eu recunosc, ii consideram sectari in trecut, in momentele mele de fanatism ortodox, de care m-am dezbarat intre timp, dar mi-am dat seama in prezent ca totusi sunt si ei crestini si trebuie tratati ca atare."

Neee..
Ignoranta n-a trecut, fanatismul la fel. Si-a schimbat doar orientarea.

Bazat pe studii aprofundate de youtube?

Si ce se intampla cu adevarat pana la urma?
"Bataie crunta" sau "Cateva palme la fund", te-ai hotarat?
Sau macar sa faci diferenta intre ele?

Sa zicem ca niste "prieteni" ai tai, dau in oras vorba ca te culci cu barbati pentru bani.
Ce ai sa spui? Nu iese fum fara foc, nu?

Nu vad legatura cu cazul Bodnariu, e o alaturare fortata, menita sa jigneasca si sa umileze daca nu se mai poate argumenta, de dragul povocarii.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:22:34
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Implicit

Citat:
Sa vorbim putin despre ipocrizie, una uriasa, mizerabila si foarte acceptata. Peste 12000 de copii traiesc pe la noi in centre de plasament, multi victime ale unor abuzuri greu imaginabile: violati de parinti, batuti cu bestialitate, nemancati sau bolnavi,lista este lunga.
Plang cu lacrimi cand aud cata nedreptate comit parintii naturali impotriva copiilor lor.

Ce bine ca statul a luat Inchizitia vestica si n-a adus-o si noua.

Acum putem dormi linistiti, pe viitor mai tot romanul fara copii.

Ca doar scrie aici mai sus, copiii sunt tratati cu bestialitate in familie, daca s-a dovedit in 12 000 de cazuri de ce nu si in 120 000 de cazuri si peste 10 ani poate in 1 200 000 de cazuri.

Ciudat pe vremea Impuscatului nu erau mai nici un caz de abuz in familie! Sau daca era unul se povestea si 10 ani despre el.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare