![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
subiectul ales e foarte bun !
intr-adevar,televizorul constituie o parte importanta a vietii omului modern, fie si prin cantitatea de timp alocat,pe care i-o rapeste !!! insa asta se intampla,mai degraba cu firile imature,lipsite de experienta vietii si de un anumit pragmatism dat de o buna auto-cunoastere !!! pai ce te impiedica,deci,bunule privitor, sa te uiti,pe net la o avanpremiera de programe,pe ziua respectiva, si pe ore, si sa alegi,pe posturi,frumos clasificat, exact emisunea pe care vrei sa o vezi ,exact la ora respectiva ?! http://www.port.ro/ mi se pare un sait,foarte reusit,de unde poti selecta emisuni interesante !!! Exista multe emisiuni legate de stiinta, de natura, animale.etc... sau religie pe posturile specifice !!! deci, vom alege asa ceva, si nu crimele de la ora 5 sau programe cu continut indoielnic si vulgar ! totul e sa stii sa alegi si selectezi ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Parca am fi romani:)):)).
Serios acum...poate fi si foarte daunator.Nu prin existenta virtuala iti dobandesti mantuirea, indiferent cate postari pe un forum crestin ai avea ![]() Sa fiti iubiti si sa iubiti!:) |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca sunt maxim 15-16 siteuri care le accesez,si aceleasi de fiecare data. Bine ca ma limitez la atat,rareori "deraiez". E ca o rutina. Bine macar ca nu am niciun joc instalat in laptop,deci nu pierd timpul cu asa ceva sau pe siteuri inutile. Doar ma documentez,comunic si cam atat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu cred ca e mai lipsita de ispite o carte, cu acelasi tip de informatii, decat un site...fiindca accesandu-l te gandesti sa mai folosesti internetul pentru inca ceva si tot asa... |
|
||||
|
||||
![]()
Windorin: Ma intreb insa... ce posturi ar ramane ?
In afara de Trinitas, as mai pastra... TVR 1 si AnimalPlanet. Apoi m'as intreba... sa mai tin televizorul doar pentru atat ?! :) As adauga Mezzo si Discovery Travel & Living.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Personal, eu il vad de mare nevoie pentru pastrarea sanatatii si a libertatii interioare. Macar in post sa ne straduim sa il oprim, spre a vedea cata odihna avem fara el... ca mai apoi sa continuam si in afara postului. Asta inseamna a avea harul de a discerne cele bune de cele rele... lucru cu greu de dobandit. Personal... daca dau drumul la TV, ma uit si la ce vreau si la ce nu vreau. Sunt slab, deci... mai bine fara.
|
||||
|
||||
![]()
Nu e de ajuns sa nu te uiti la televizor, trebuie sa pui in loc ceva care zideste. Altfel ne umplem timpul cu un alt mod de cadere.
Asa ca cei care simt ca isi pierd linistea, timpul, stand la TV, sa renunte la el. Iar cei care nu au renuntat la el, sa nu uite ca mai exista si alte lucruri minunate in viata, de care trebuie sa se bucure. |
|
||||
|
||||
![]()
Prin televizor, diavolul a reusit sa bage in casa omului toate patimile, iar mai ales desfranarea, clevetirea, mandria si ura.
Pentru ca din ce in ce mai putini oameni au puterea de a nu se lasa biruiti de aceasta vraja, mai de folos este a nu avea TV. "Dacă ochiul tău cel drept te smintește pe tine, scoate-l și aruncă-l de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă. Și dacă mâna ta cea dreaptă te smintește pe tine, taie-o și o aruncă de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă." (Matei 5, 29-30)
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum postim? | Marius22 | Generalitati | 26 | 21.08.2012 18:56:31 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Televizorul,aparent inofensiv.Oare asa sa fie? | Seraphim7 | Generalitati | 40 | 16.03.2010 21:24:59 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
|