![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc celor ce m-ati incurajat sau criticat.
Va sunt recunoscatoare pentru tot. Adversitatile nu fac decat sa ne testeze rabdarea si blandetea. Eu mai am multe de invatat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb, oare cum suntem noi inaintea lui Dumnezeu? Ne mai poate indura? Mai are rabdare cu noi? Vorbeste-i duhovnicului tau despre situatia respectiva si incearca sa te rogi pentru colegele tale. Eu am convingerea ca schimbarea celorlalti incepe cu noi insine, cu schimbarea inimii noastre. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Si nu uita, mama, sa fii bun!" Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi." (Matei 7,6). Ai grija ce, cum si cui spui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este nivelul lor de intelegere, nu le mai judeca si ai sa te simti mult mai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
La un moment dat, în patericul egiptean, un părinte se plângea că nu are liniște în chilia sa din pricina fraților.
Când a vrut să plece, un părinte i-a spus că dacă nu-și găsește liniștea interioară și în pustie dacă s-ar duce, tot n-ar avea liniște. L-ar deranja zgomotul de la trestia mișcată de vânt, de la broaște, etc. La fel se întâmplă și în zilele noastre: la bloc bocăne cate un vecin sau da muzica tare, la servici - cum ziceai nu e liniște-, dacă nu ne găsim liniștea noastră interioară... Știu că astea sunt teorii, dar altă soluție nu știu |
|
|||
|
|||
![]()
și încă ceva.... toți trebuie să fim ispitiți, ca să putem lua cununa...
Mulțumește-I lui Dumnezeu că asta e patimă mică și ușoară.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ElisabetaM, citeste topicul deschis de Viviana, care se plange ca una din colege i-a furat un obiect important! Vei vedea ca tu te plangi de o nimica toata!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri de munca | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 07.04.2010 15:52:39 |
Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 17:16:28 |
Locuri de munca | Hector | Generalitati | 19 | 29.04.2009 22:11:42 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 21:40:59 |
|