![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg ... In ce fel are nevoie scriptura, care este cuvantul lui Dumnezeu, sa fie intregita? Isus a considerat ca scripturile vechiului testament au fost suficiente si nu a avut nevoie de mai mult cat a trait printre oameni ... Si pe atunci, nu exista Sfanta Traditie, nu-i asa? Ce anume au mai putut adauga niste oameni, fie ei si sfinti, la o lucrare terminata ? Isus, cand si-a dat sufletul acolo pe cruce a spus: "S-a ispravit!" Adica s-a implinit tot ceea ce era de implinit ... Cine mai poate adauga ceva lucrarii lui Dumnezeu?
Toata scriptura, de la primul si pana la ultimul verset Il vesteste pe Domnul ... Cine ce mai poate intregi ? Eu cred ca prea ne straduim sa-I aratam lui Dumnezeu cum ar trebui facute lucrurile ... Oare este atat de mic si de neputincios incat tot are nevoie de recomandarile unor fire de praf ce suntem? Toata supararea asta anti-sectara este o furtuna intr-un pahar de apa ... Dumnezeu se misca incotro vrea El si nu incotro Ii dicteaza o biserica, fie ea si multimilenara ... Nimeni, indiferent de functia pe care o ocupa intr-o institutie, nu va putea opri lucrarea Sa. Si ar fi amuzant daca nu ar fi trist ... toata acea declaratie anti-ecumenica... initiata si semnata de niste oameni ... Niste oameni lupta cu ustensile omenesti sa opreasca expansiunea imparatiei lui Dumnezeu ... Dupa ce va fi semnata petitia si de cel din urma drept-credincios ortodox ... ce anume va urma? Va fi inmanata petitia lui Dumnezeu? "Isuse, stii ... noi nu ii vrem pe sectari prin zona asa ca ... uite aici petitia noastra ..." Ma intreb ce ar zice fetele luminate daca Isus ar raspunde: "Eu pe macsim sectanta, o cunosc ... dar voi, cine sunteti?" Eu nu ma tin de Taine ... ma tin de Isus. Ma tin de El cu toata fiinta mea ... eu nu am refuzat ajutorul lui Dumnezeu, ci am nevoie de El ca de aer ... Si... nimeni nu se poate mantui singur, si nu exista alte cale de mantuire decat Isus ... Nici macar scriptura nu mantuieste pe nimeni ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Duhul Sfânt nu conduce la sau un adevăr exterior, ci în interiorul adevărului deja revelat prin Iisus Hristos. Revelația însă e incompletă, din cauza neputinței omenești de „a purta“ adevărul divin în întregime și dintr'odată; ea se va desăvârși treptat și în timp, prin lucrarea Sfântului Duh în Biserică. Text fundamental pentru instituirea Sfintei Tradiții (Sinoade Ecumenice, opera Sfinților Părinți)." Sectanții sunt liberi să creadă ce vor, cum vor, când vor, DAR ÎN AFARA BISERICII !! În sfintele taine lucrează și chiar Se dăruiește Hristos Iisus; dacă nu vrei sfintele taine, îți dorim drum bun la secta matale cu Isus-ul matale și al sectei. Noi nu suntem papistași; pentru noi este suficient că nu faci parte din comuniunea Sfintei Biserici; în rest ai toată libertatea din lume să faci, să gândești, să crezi ce vrei, însă tu nu poți tăgădui lucrarea Duhului Sfânt în Biserică. |
|
|||
|
|||
![]()
Doctore, nu eu sunt marea suparare a inimii tale ... Cum nu este nici un alt sectant ...
Poate ca ti-ar fi de folos sa-ti cauti de vindecare sufleteasca si duhovniceasca ... Ai atata necaz in inima, dar sa stii ca varsarea lui asupra altor oameni, fie ei si sectari, nu-ti va fi nici de acum incolo de folos... Cauta-ti pacea si linistea in calea pe care o aperi cu atata inversunare, fara sa te gandesti daca atitudinea pe care o ai ii este sau nu de folos ... Iar daca nu vei gasi acolo pacea si linistea, iti pot face cunostinta cu Dumnezeul Pacii ... El iti poate aduce vindecarea de care ai nevoie ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Desigur, fiecare are libertatea să nu le folosească. E chestie opțională. În marșul în care suntem, putem sau nu să privim Șarpele de Aramă. Putem să ascultăm de Moise, sau putem fi asemenea lui Core și să spunem: "Cine mai e și Moise ăsta ? Eu nu cred decât în Dumnezeu și ajung singur la Ierusalim !". Putem să ne hrănim cu mana trimisă de El, ori să o refuzăm, zicând că nu e trimisă de El.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 07.12.2010 at 09:52:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii nu sunt deloc atenti la necuratul,care prin diverse amagiri si inselatorii,ii face sa creada casunt mai presus de Biserica si cele 7 Soboare,incep sa se taie in Scripturi,dupa cum ii taie capul pe fiecare,fara sa tina cont de cuvantul lui Dumnezeu.Pentru ca niciodata nu s-a proorocit din voia omului,ci oamenii sfinti ai lui Dumnezeu au grait prin Duhul Sfant,iar Scriptura este data spre talcuire doar Bisericii,care este mama noastra ocrotitoare,sub aripile careia crestem si ne mantuim.Toata lucrarea necuratului,insotita de semne si minuni mincinoase,este ingaduita de Dumnezeu pt. fiii pierzarii,fiindca n-au voit sa cunoasca ADEVARUL,aratat de Biserica prin Sfintii Parinti,ca sa se mantuiasca.Pt. aceea Dumnezeu le trimite amagiri puternice,ca sa dea crezare minciunii si cada sub osanda.Pt. unitatea Bisericii noastre,pe care a intemeiat-o Dumnezeu si al carui cap vazut si nevazut este doar EL prin puterea DUHULUI SFANT,ne-a oranduit episcopi si preoti ca sa pastoreasca Biserica Lui,pe care a castigat-o cu Sfant Sangele Sau.Nu exista alta BISERICA decat ceea pe care a intemeiat-o HRISTOS prin Apostolii Sai si care este UNA,SFANTA,SOBORNICEASCA si APOSTOLEASCA.Diavolul prin amagirile si ura lui,a dezbinat oamenii,facandu-i sa creada in mai multi dumnezei mincinosi,al caror tata este el,un tata fara cruce,dar cu coada si coarne.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o foarte mare discrepanta intre ceea ce zici ca esti si ceea ce se vede de fapt ca esti ... Spui ca ti-ai gasit linistea, dar nu poti spune vorbe linistite ... Mai mult, dechizi tot felul de noi subiecte de discutie in sectiunea "secte si culte", ca sa mai poti scuipa niste venin ... Asta se numeste pacea si linistea ta? Eu nu te pot lua in serios, pentru ca ceea ce afirmi ca esti este in contradictie flagranta ca cu ceea ce se vede ca esti ... Stii, ma tot improsti cu sfintenia unui parinte sau a altuia ... Dar, unde este sfintenia ta? La ce iti foloseste sa stii ca ortodoxia are asa niste oameni deosebiti, chiar sfinti, daca viata ta este atat de plina de frustrari si de venin? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca ce traiesti tu se numeste liniste, si pace si iubire ... keep them all for you!! Eu am cu totul un alt inteles al acestor trairi ... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Traditie | Iuliiiii | Generalitati | 4 | 07.06.2013 13:42:36 |
Sfanta traditie | caiusltd | Despre Sfanta Scriptura | 9 | 18.10.2010 09:10:57 |
Sfanta Traditie | Ioana-Andreea | Secte si culte | 5 | 26.07.2010 18:21:55 |
Cum explica Sfinta Scriptura sau Sfinta Traditie existenta oamenilor in div. locuri.. | Narcis31 | Generalitati | 6 | 22.12.2009 00:09:32 |
Despre Sfanta Traditie | strajeru | Secte si culte | 147 | 19.02.2009 15:15:04 |
|