![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa 1-4,ma simt mai aproape de casa,de romani si unde mai bine ca aici?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot din greseala am nimerit acest forum... dar intr-un moment destul de delicat pentru mine. Asa ca am cerut un sfat si apoi am ramas cu voi incercand sa raspund atunci cand stiu si pot ajuta. Deci 1, 3 si 4!
|
|
||||
|
||||
![]()
raspuns=3
imi place sa vb cu oamenii care impartasesc aceleasi idei.urasc certurile ca la usa cortului ascunse sub perdeaua de crestin.sfaturi ma sfiiesc sa dau ca imi lipseste experienta. raspunsuri ptr problemele mele gasesc cu prisosinta la duhovnic. dar imi plac oamenii. or pe acest forum am intalnit oameni minunati, pacat ca unii dintre ei pleaca vazand rautatea" crestineasca"
|
|||
|
|||
![]()
1. Da
2. Da 3. Nu (comunicarea nu e punctul meu forte) 4. Nu (am cunostinte minime in domeniu) 5. Nu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intru pe acest site foarte folositor de altfel :
a) Din vanitatea si mandria de a scrie , in loc sa am smerenia de a citi b) Pentru ca vreau sa inteleg ceea ce nu sunt in stare sa cred c) Pentru ca am impresia ca ,comunic cu oameni virtuali,in loc sa vorbesc cu sotia d) Pentru a ajuta pe cei care sunt la fel de rataciti ca mine |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze,de ce te subestimezi?Comunici,de asta esti senior member,am inteles ca ai terminat o facultate,deci ai ce sa-i inveti pe ceilalti.Sa nu ne fie teama sa ne spunem parerile,caci nu omoram pe nimeni,cuiva pot fi folositoare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am unele nelamuriri legate de obiceiuri si datini religioase si vreau sa fac parte dintr-o familie mare si unita
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
|