![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertarea e o dovada de bunatate.Sf.Siluan Atonitul ierta imediat si Dumnezeu l-a binecuvantat cu multe virtuti. Una e sa suferi pentru raul facut si alta sa ierti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Persoana pe care nu o poate ierta ce atitudine are față de aceasta? I-a cerut iertare,a recunoscut că este vinovată? Singurul care poate face "un rău enorm" așa cun spui tu este vrăjmașul. Poate nu persoana aceia i-a făcut rău,poate cineva întreține această stare de lucruri.Aceasta este o ispită. "Fericiți făcătorii de pace....",fii tu acela,încearcă să împaci aceste persoane și vei primi răsplată "că acelora este împărăția cerurilor". Eu tare aș vrea să se găsească și pentru mine un "făcător de pace". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca ar trebui sa lamureasca aceasta stare de incertitudine, ura si lipsa iertarii sunt disctincte, dar parca sunt surori. |
|
|||
|
|||
![]()
ce as putea face daca as fi tata si as fi pus in situatia de a lucra cu cel care mi-a ucis fiul ?
FIUL - un film premiat la Cannes (2002) care merita vazut !
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine. Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc." |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei, uite cum este situatia:
De mult ea a primit in casa noi veniti, pe care-i cunostea de altfel din copilarie. Le-a dat camera ei, dormitorul lor, i-a tinut fara sa le ceara un ban, adica, le-a dat o masina, haine, mancare etc, iar rasplata a fost negativa dublu: 1. perechea respectiva intr-o dimineata dupa ce s-au mutat in casa lor dupa cre-o 8-9 luni au vazut-o cu masina data de ea practic, trecind la statie, erau -45 afara si au lasat-o acolo, fara macar sa opreasca. Au vazut-o asteptind autobusul, pt ca s-au oprit la stop si au salutat-o din masina. 2. au povestit vrute si nevrute din casa ei inapoi in Romania, minciuni toate minciuni, fapt pentru care mama ei a aflat si a facut atac de cord si a murit. Eu din pacate nu pot face pe ingerul de pace intre ei, deoarce nici unul nu mai vor sa stie unii de altii. Dar asta e doar o poveste, ea a avut mult mai multe si le-a inchiat, lasand persoanle respective la spatele ei si nemaiacordind nici macar un mijloc de impacare. Ea este cea care a inchis subiectul si nu vrea sa-l dezgroape. Au trecut peste 8 ani de atunci. Sufera si acuma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar trebui sa ii explici ca pentru binele facut o va rasplati Dumnezeu si sa ii multumeasca Lui ca aceia nu au intors binele ,pentru ca s-ar fi socotit ca a facut negot cu binele. Domnul nostru Iisus Hristos spune: " Si daca iubiti pe cei ce va iubesc, ce rasplata puteti avea? Caci si pacatosii iubesc pe cei ce ii iubesc pe ei. Si daca faceti bine celor ce va fac voua bine, ce multumire puteti avea? Ca si pacatosii acelasi lucru fac. Si daca dati imprumut celor de la care nadajduiti sa luati inapoi, ce multumire puteti avea? Ca si pacatosii dau cu imprumut pacatosilor, ca sa primeasca inapoi intocmai. Ci iubiti pe vrajmasii vostri si faceti bine si dati cu imprumut, fara sa nadajduiti nimic in schimb, si rasplata voastra va fi multa si veti fi fiii Celui Preainalt, ca El este bun cu cei nemultumitori si rai. " Daca este credincioasa sa se gandeasca la aceste invataturi. |
|
||||
|
||||
![]()
Da Anita, asta am facut imediat cind am aflat.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu | ioanacluj | Nunta | 270 | 27.02.2013 10:12:37 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
|