![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dai clic pe New Thread din stanga paginii sus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Haideti sa folosim alte exprimari.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am raspuns la intrebare,dar nu stiu daca a ajuns mesajul asa ca neavind nimic de ascuns pot spune ca prin 1976-1977 am practicat acest sport la Aeroclubul Moldova Iasi.Dar nu am mers mai departe si in loc sa zbor am lucrat in subteran 14 ani in Valea Jiului.Imi place sa mi se spuna planoristul....imi aminteste de clipele frumoase din trecut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ai fost in cer si apoi sub pamant..... Ai un destin la extreme... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista destin , Daniel777 , doar un drum , un drum extrem de scurt in viata de aici !
|
|||
|
|||
![]()
Daca am facut o remarca cuiva,trebuie sa intervina alta persoana,sa comenteze?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai grija de mandria ta,nu de a altora!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se poate si fara sa te jerfesti dar atunci nu te vei mintui. Mintuirea nu este deci obligatorie , ci este doar daca voieste omul ! Spui f. multe in postarea-ti mica dar din care se poate trage lesne o concluzie clara si sigura : atit de mult esti educata in ortodoxie si atiti de mult il iubesti pe Hristos incit primul de care te-ai lepadat a fost tocmai El . Ba, unul dintre useri iti si spune asa, persuasiv, in cuvinte epistolare , ca dragostea rabda mult si ca sa ai rabdare ca o sa se schimbe lucrurile . Dupa cum tu insuti povestesti, mergind inainte pe acest drum si daca vei avea rabdare vei ajunge sa apostaziezi credinta ta si sa renunti la adevaratul Dumnezeu de dragul unui om . Pai nu ne spune David poorocul in a sa Psaltire : ,,...vai de cel ce nadajduieste in om si se increde in el !" Atit pot sa-ti spun , Hristos este : Calea , Adevarul si Viata ! Prietenul tau nu vrea sa-si lepede credinta de dragul tau dar tu poti... ca altfel nu poti trai fara prieten ! Atita valoare de ortodoxa ai tu ! Si fiul risipitor a plecat plin de liniste si impacat cu el insusi de la casa tatalui sau dar s-a intors si s-a pocait de starea in care nici roscovele porcilor nu le mai gasea ca odinioara ! Totul este pina la Hristos : putem minca , putem bea, putem iubi pe oricine, putem petrece cu oricine , putem face si zice orice impreuna cu oricine , dar totul este pina a ne lepada de Hristos ! Iar la lepadarea de Hristos satana nu ne impinge brutal , deoarece ne-am prinde si am renunta , ci ne impinge usor, usor si in numele unor mari minciuni, adica idealuri si cu trairea ca altfel nu mai putem ... pina ce ne prinde in plasa si apoi ne joaca sufletul cum vrea el ! Eu aici am spus o parere de a mea , desi starea si situatia ta nu necesita chiar o consultare deoarece raspunsul la problema ta este mai mult decit evident si care trabuie sa-ti fie clar toata viata : Hristos mincam, Hristos dormim, Hristos traim , Hristos murim ... caci tot asa cum ne invata David proorocul : ,,...Arunca toata grija ta asupra Domnului si El te va hrani pe tine " caci ,,Tinar am fost si am imbatrinit dar nu am vazut pe cel drept prigonit nici semintia lui cersind piine !"
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 09.07.2011 at 16:41:08. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 18:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|