![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca sunteti botezat ortodox si nu ati trecut la vreo secta sunteti ortodox
Desi un ortodox practicant merge duminca la sf.Liturghie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt botezat ortodox, imi pare rau...sper ca ma veti ingadui si pe mine pe acest forum...iar daca spun lucruri cu care nu veti fi de acord, va asigur ca la nivelul acesta am ajuns desi poate e unul inferior, cu toate ca am o varsta, asta e posibilitatea mea de intelegere a lucrurilor spirituale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cu totul era intre cei de jos, si dintre cei de sus nicicum nu S-a despartit Cel negrait, cand de voie pentru noi a patimit, si cu moartea Sa moartea noastra a omorat-o, si cu Invierea Sa a daruit viata celor ce-I canta" De unde aveti ideile astea? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa sfarsitul veacurilor incepe vesnicia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil sunteti iudeu. Discutiile sunt pt.a clarifica unele aspecte ale ortodoxiei care se vor denaturate si criticate de unii dintre participanti ,majoritatea neortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca as posta la alte sectiuni, in afara de "Secte si culte" ar fi ceva gresit din partea unui neortodox?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si dupa ma acuza ca eu l-as ataca cu ura. Nu e ura, doar ca nu pot sa accept lucrurile irationale. Tocmai de aia nu ii mai raspund dumnealui. Va raspund dvs ca sa va faceti o parere mai complexa despre cum stau lucrurile.
|
|||
|
|||
![]()
M-am uitat la "Reguli generale de utilizare a forumului", dar acolo sunt tot topice. Unde as putea gasi un regulament al acestui forum? nu vreau sa fac ceva gresit, sa postez unde nu trebuie.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|