![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Argumente? Sunt 10 sau 11 caracteristici ale fiarei, prezentate in Sfanta Scriptura. Aratati cum se potrivesc imparatului Nero.
|
|
||||
|
||||
![]()
Despre Fiara apocaliptica in viziunea doamnei Ellen G. White s-a mai discutat pe forum si interpretarea ei, toate acele sageti ale dansei indreptate spre Papalitate si nu numai. Sunteti de acord cu ea sau nu? ca sa nu lungim discutia inutil.
Last edited by ioanna; 05.05.2012 at 14:50:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Referirile (mai mult sau mai putin rautacioase) la diferite persoane, nu-si au rostul. Eu nu sunt de acord cu Ellen White pentru ca nu am citit comentariile ei despre subiectul identificarii fiarei. Haideti sa ramanem la Sfanta Scriptura. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din respect pentru bunul mers al acestui forum instructiv, haideti sa nu purtam discutii off-topic, sunt topice pentru fiecare subiect, pe acesta se discuta despre "focul iadului", de exemplu eu as aduce in discutie urmatorul aspect: ce anume va arde in acest foc al iadului? concret.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce conteza cine sunt. Sunt "barzilai".
Citat:
2. Nu voi spune eu cine este fiara. Va trebui sa o faca cel care a vorbea despre fiara. Adica, domnul "Mihnea Dragomir". De la el sa asteptati raspunsul. Doar vorbeste despre ce cunoaste. Dar, ca as fi de acord, nici pe atat nu pot spune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am recunoscut aroganta, de aceea am spus fostul nick. Sper ca pe viitor sa nu va mai permiteti arogante de genul "traducerea falsificata ortodoxa", intinand memoria Mitrpolitului Bartolomeu Anania si a muncii sale de o viata, prin minciuna si insinuari rautacioase. Nod in papura puteti gasi Ortodoxiei pe forumurile adventiste, unde sa improscati cu noroi cat doriti. Forumul are un regulament, cititi-l! O zi placuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O fi vorba de munca de o viata, dar in slujba cui (de vreme ce a falsificat Cuvantul lui Dumnezeu)? Fiti realista. Nu va faceti rau singura (dvs. si ortodoxiei) aparand ceea ce este rau. Last edited by barzilai; 05.05.2012 at 15:27:59. |
|
||||
|
||||
![]()
D-voastra insinuati ca Inalt Preasfintitul Bartolomeu Anania a falsificat Scriptura in slujba diavolului (sau a cui?) iar munca sa reprezinta RAUL?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|