![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-igiena e un lux, -deplasările cu mașina, trenul, tramvaiul,taxiul și autonomia de deplasare pe sute de km sunt un lux, -detergenții, deodorantul și gelurile de duș sunt un lux, - cărțile sunt un lux *a crescut TVA cu 5 procente - mai mult decât la jocurile de noroc, -excursiile sunt un lux, -lumina e un lux, -căldura e un lux, - fructele de sezon sunt un lux, cireșele 10-15 lei kg, pepenele verde 5 lei kg, -legumele din România sunt un lux -carnea din gospodărie e un lux - practicarea unui sport, drumețiile, mersul la sală, echipamentele sportive și îmbrăcămintea sunt un lux - hainele noi sunt un lux - pelerinajele sunt un lux - întreținerea animalelor de companie sau a unui acvariu e un lux Atunci pentru ce mai merită trăită viața, sau cum vede sistemul să-ți trăiești viața ? Vom ajunge să ni se numere și picăturile de apă pe care le bem ? Dar ce mă miră dacă ți-au tăiat dreptul la aer în plandemie când te-au obligat să stai cu masca aceea care se infecta repede pe nas și să inhalezi dintr-o pânză plină de microbi și bacterii 4-6-8-10 ore pe zi, de ce nu ți-ar tăia și dreptul la apă ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 18.07.2025 at 00:29:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum e la Cluj, dar in regat, lumea amarata culege apa cu picatura ptr a trage apa la buda. Stiu bloc unde locatarii au fost obligati sa prezinte felel in care isi gestioneaza apa la robinet ptr ca s au semnalat " pierderi" necontorizate. Iti dai seama? Batranele sarace nu trag apa, indeasa fecalele cu un minim de apa si infunda tevile care astfel refuleaza la cei de sub ele. ...am vazut cu ochii mei, nu i din auzite. Nu i gluma, eliminarea fecalelor umane combinata si cu ceva probleme mintale firesti la batranii deshidratati duce la adevarate drame de bloc. Ca urmare, da, MAI NOU, viața civilizata este in UE , deci automat si la noi perceputa drept un lux. Ai auzit ce dușuri zilnice sunt recomandate oficial in Germania? ...cele cu carpa uda! Incalzirea cu sisteme de lumanari intr un vas ceramic, cu familia in jurul lui. Ei incet incet NE ANUNTA ce urmeaza. Drept concluzie, este jalnic sa fi sarac si mai ales singur si batran. Daca nu esti prins intr un ong, ca multi oameni smecheri, sau o instiitutie care sa ti PLATEASCA drumul in viata, intretinerea personala, curentul, apa, gazul, canalizare, oricare ar fi el, in lume sau in biserica si manastire, totul se transforma intr o drama, o lupta in deal.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 18.07.2025 at 01:27:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă e să ne luăm după învățătura sistemistă, înseamnă că bazinele olimpice și cele de agrement nu vor mai fi permise, acvariile gigantice, delfinariile vor fi interzise. Totuși oamenii își merită soarta fiindcă le arăți că e rău și ei tot votează la 4 mâini neo-liberalismul. Sigur establishmentul german se spală la cârpă și se încălzește la vas circular
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este gluma. Tineretul intelege aceste transformari radicale a perceptiei si sunt de acord, motiv pentru care a si fost ales ND.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]()
Noutăți despre stegarul dac de la reprezentantul său legal Dan Chitic, s-ar fi oprit din greva foamei:
https://www.youtube.com/watch?v=dPqIxBgK6K4