![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine pentru ca ai inceput sa-ti pui intrebarea cum sa te lasi de fumat! Primul pas deja l-ai facut! In mod sigur trebuie sa ceri ajutorul pentru ca tigara este un drog care da dependenta si noi oamenii, in marea majoritate, nu prea avem vointa! Si eu am fost o "infocata" fumatoare pana cand am hotarat sa cer ajutorul unui duhovnic de la manastire. Aflandu-ma la Busteni, am urcat la manastirea Caraiman unde este un duhovnic cu mult har, staretul manastirii. I-am spus: "parinte, nu pot sa ma las de fumat, sunt un om slab, ajutati-ma!" Mi-a pus o mana puternica pe umarul stang si mi-a spus: "sa nu mai pui tigara in gura pentru ca te vei imbolnavi greu!" Crede-ma ca m-am speriat foarte tare iar mana parintelui am simtit-o mult timp pe umarul meu! Din acea zi nu am mai pus tigara in gura dar nici nevoia de a fuma nu a mai existat! A fost si frica pentru ce mi-a spus parintele dar eu cred ca mi-am dorit foarte mult sa scap de aceasta otrava si Bunul Dumnezeu m-a auzit! Si au trecut 2 ani de atunci! Incearca si tu asa! Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
|
|||
|
|||
![]()
Ultima oara cand am vorbit cu Ionut,era sambata si mi-a spus ca de duminica se va lasa de fumat.De atunci a trecut ceva timp dar,nu a mai dat nici un semn de viata.M-am rugat pentru el si ma rog in continuare.Grea patima este fumatul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi cine isi doreste sa se lase de fumat poate....sotul meu a fumat mult....poate prea mult timp ....mereu m-am rugat de el sa se lase si imi spunea ca nu are vointa....nu are putere.....norocul meu ....daca pot spune asa....a fost ca masina noastra da semne de oboseala, acea oboseala definitiva.....asa ca i-am spus simplu sa se lase de fumat daca vrea una mai noua......atunci nu am stiut ca vorbele mele au efect asupra lui....si au avut ....are mai bine de 4luni decand s-a lasat ....inca "il pazesc "sa nu cumva sa-i vina vreo idee......Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta dar la ora 18.00 (si un pic) se fac 8 zile de cand cu ajutorul lui Dumnezeu si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, m-am lasat de acest viciu. Am citit toate postarile, si daca imi permite Ionut, asi vrea sa multumesc la toata lumea in numele lui, ca l-ati sustinut. Nu-l cunosc, dar stiu ca asa ati fi facut cu oricine. Ionut, daca ai reusit, felicitari! Daca nu, mai intra pe topic si mai povestim...! Last edited by Crestin_Simona; 27.05.2013 at 18:40:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum două zile am gasit un mesaj de la Ionut care avuse atunci si probleme de alta natura.Mi-a spus ca este fericit,ca este ocupat dar....de fumat nimic! Poate nu vrea sa se laude! Ii voi scrie ca-l asteptam pe forum cu vesti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te binecuvanteze din cerurile cele prea inalte!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Primul pas pentru renuntarea la fumat este sa treci pe la medicul de familie. Acesta, in urma investigatiilor, va constata gradul de dependenta de nicotina pe care-l ai, dupa care iti va prescrie tratamentul necesar, gratuit sau compensat, nu mai stiu exact.
Daca dependenta este mare, lasatul dintr-o data nu functioneaza. Cel mai bine este sa ceri sfatul doctorului in privinta celei mai bune modalitati. Partea grea este dupa inceputul tratamentului, cand tentatia de a aprinde o tigareta este foarte mare. Daca ti se pare extraordinar de greu, apeleaza si la serviciile unui consiler / psiholog specializat pe dependenta de substante. Ei au lucrat cu oameni dependenti de substante mult mai active decat nicotina, deci au competenta necesara sa te ajute. Mult succes. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? | bodo1222 | Calugarul | 106 | 08.09.2011 15:16:49 |
rugaciuni pentru lasatul de fumat | cristian sergiu | Rugaciuni | 6 | 06.07.2011 15:54:23 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Ajutor pentru a ma lasa de fumat | bluekobra28 | Generalitati | 38 | 15.11.2010 09:57:27 |
DESPRE FUMAT | viviana | Generalitati | 43 | 16.01.2008 01:45:22 |
|